Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Két veszprémi is rajthoz áll a mezeifutó Eb-n

2023. december 7. 13:39 // Forrás: MTI
A kilenc tagú magyar csapatban két veszprémi kiválóság, Kovács Ferenc Soma és Szögi István is rajthoz áll vasárnap Brüsszelben a mezeifutó Európa-bajnokságon.

A belgiumi kontinensbajnokságon négy U20-as férfi versenyző kap majd lehetőséget, emellett a felnőtt női mezőnyben Böhm Lilla, míg a 4x1500 méteres vegyes váltóban az augusztusi hazai világbajnokságon szereplő Palkovits István, Szögi István, Vindics-Tóth Lili, Wagner-Gyürkés Viktória négyes képviseli a magyar színeket.

Szögi István is rajthoz áll Brüsszelben (archív fotó)Szögi István is rajthoz áll Brüsszelben (archív fotó)

Az egynapos megmérettetésen az U20-as férfiak 5000 méteres futama 12.50 órakor, majd a váltó 13.10 órakor rajtol, míg a nők 9000 méteres versenyére 14.35 órakor kerül sor. Az Eb-t 12.10 órától az m4sport.hu oldalon követhetik, majd 14 órától az M4 Sport élőben közvetíti.

A magyar csapat:

U20-as férfiak (94 induló): Árvai Róbert (TSC-Geotech), Karsai Gábor (Békéscsabai AC), Kovács Ferenc Soma (SVSE), Lesták Ármin (MATE-GEAC)
felnőtt női (61 induló): Böhm Lilla (BHSE)
vegyes váltó (52 induló): Palkovits István (KARC), Szögi István (SVSE), Vindics-Tóth Lili Anna (BEAC SE), Wagner-Gyürkés Viktória (Ikarus BSE)

vehir.hu
további cikkek
SVSE: hét érem az U18-as magyar bajnokságon SVSE SVSE: hét érem az U18-as magyar bajnokságon Székesfehérváron az U18-as atlétikai magyar bajnokságon vettek részt a veszprémi Sportolj Velünk SE atlétái, akik az elmúlt hétvégén összesen hét érmet szereztek; Derdák Sára duplázott, 1500 m-en és 800 m-en is a dobogó legfelső fokára. 2024. június 19. 20:01 Legkisebbektől a legnagyobbakig – sűrű a hétvége az SVSE-nek SVSE Legkisebbektől a legnagyobbakig – sűrű a hétvége az SVSE-nek Előfordulnak olyan „hosszú hétvégék”, amikor minden pillanatban történik valami és nincs idő „megállni”. Kapkodjuk a fejünket, hogy éppen hol és mi történik. Ilyen hétvége „íródott” a veszprémi Sportolj Velünk SE számára, amely megszállta péntektől vasárnapig a székesfehérvári atlétikapályát. 2024. június 17. 13:37 Kéri Bianka két számban is bizonyított a római Európa-bajnokságon Bartha-Kéri Bianka Kéri Bianka két számban is bizonyított a római Európa-bajnokságon A veszprémi Sportolj Velünk SE (SVSE) atlétája az olaszországi Rómában rendezett atlétikai Európa-bajnokságon 800 méteren, illetve a 4x400 méteres női váltóval is jól szerepelt. 2024. június 12. 9:54 Bartha László nívós kitűntetésben részesült SVSE Bartha László nívós kitűntetésben részesült A veszprémi Sportolj Velünk SE (SVSE) ügyvezetője Az utánpótlásért-díjat vehetett a Magyar Atlétikai Szövetségtől (MASZ). 2024. június 10. 11:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.