2023. június 6.
//
Norbert névnap

Megkezdődik a zöldhulladék szállítás Veszprémben

2023. március 28. 10:50
VKSZ Zrt.
Hamarosan időszerű lesz kitenni a barna gyűjtőedényeket és az e célra rendszeresített zsákokat.

A VKSZ Zrt. tájékoztatja a veszprémieket, hogy a zöldhulladékok (lágyszárú) elszállítása 2023. április 1. és november 30. közötti időszakban a tavalyi évhez hasonlóan történik.

Az egyes utcák ürítési napjai a szolgáltató hulladéknaptárában megtekinthetők.

A zöldhulladék begyűjtését immár két éve a gyűjtőjárművünkhöz rendszeresített, szabványos, felmatricázott, barna színű gyűjtőedényből - 120 illetve 240 literes méretben – és emblémázott zöldhulladék többletzsákból végzik, melyeket a veszprémi lakosok ügyfélszolgálaton vásárolhatnak meg.

Árak: www.vkszrt.hu/Hulladekgazdalkodas/Dijszabasok/Hulladekgyujto-edenyek-dijai
Időpontfoglalás: www.vkszrt.hu/On-line-idopontfoglalas

A zöldhulladékot a gyűjtőedényből, illetve az emblémázott zöldhulladék többletzsákból ürítik, melyeket a szállítási nap reggel 6 óráig kell kihelyezni.

Az egyéb zsákokban, ömlesztve, kötegelve a ház elé, vagy a közterületre helyezett zöldhulladékot, vagy faágat nem áll a szolgáltató módjában elszállítani!

Akiknek többlet zöldhulladékuk keletkezik, vagy nem tudnak élni ezzel a lehetőséggel, továbbra is lehetőségük van zöldhulladékukat térítésmentesen 150 kg/év/ingatlan mennyiségig a hulladékgyűjtő udvarban (8200 Veszprém, Kistó u. 8.), vagy nagyobb mennyiségben a VKSZ Zrt. hulladékgyűjtő telephelyén is átadni (8200 Veszprém, Külterület 0105/1, cseri murvabánya mellett).

vehir.hu