Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

VKSZ: előre a fenntartható város felé

2019. december 17. 15:30
Megtartotta évértékelő partnertalálkozóját a veszprémi közüzemi szolgáltató is kedd délelőtt. Az eseményen rávilágítottak arra, hogy a VKSZ Zrt. sok esetben a háttérben végzi a munkáját, nélküle mégis egy egészen más városképpel találkozhatnánk a mindennapokban.

Sokszor természetesnek tűnik, hogy reggel tiszták az utcák, a járda mellett virágok nőnek, vagy hogy a radiátorok melegítik a lakást. Holott emögött egy komoly és összehangolt munka zajlik, amit a VKSZ Zrt. munkatársai az év 365 napjában végeznek. Ugyanakkor ahhoz, hogy Veszprém a jövőben is előremutató célokat tudjon kitűzni maga elé, nélkülözhetetlen, hogy a közszolgáltatásokért felelős vállalat is hasonlóan a jövőben gondolkodjon.

Temesvári Balázs a VKSZ Zrt. vezérigazgatójának ünnepi gondolatait is ez felfogás jellemezte. A Hangvillában tartott partnertalálkozón kiemelte, hogy az idei év elején jelentősebb belső átalakítás zajlott a vállalatnál, amelyet a veszprémi emberek nem feltétlen érzékeltek, ugyanakkor belső működésük most már egy jóval egyszerűbb és átláthatóbb rendszerben működik.

Ez az átalakítás is hozzájárult ahhoz, hogy a VKSZ számos sikeres fejlesztést és közösségi rendezvényt tudjon megvalósítani ebben az évben.

A vezérigazgató megemlítette az immáron hagyományos fenntarthatósági napot, a vadvirágos pikniket és a rendszeres szemétgyűjtési akcióikat.

Kapcsolódó cikk
Természetközeli piknik a város közepén
Vadvirágos piknikre invitálta a Haszkovó lakótelepen élőket a VKSZ Zrt. pénteken, hogy eloszlassa a természetes gyepgazdálkodással kapcsolatos félelmeket és kimozdítsa egy kicsit a panelekből lakosságot.

Ezen kívül kiemelte a Klímasztár díjat, amelyben a VKSZ-nek is nagy szerepe volt, hogy Veszprém immáron többszörös büszke tulajdonosa lehet az elismerésnek.

Kapcsolódó cikk
Ismét Klímasztár díjat kapott Veszprém
Az Éghajlatvédelmi Szövetség pályázatán olyan közösségeket díjaztak, akik az éghajlat kérdéseire eredményesen válaszolnak.

Számos olyan fejlesztés zajlik jelenleg is, amelyek azt hivatottak elősegíteni, hogy Veszprém a XXI. század modern városainak megfelelő arcát mutassa az embereknek. Ennek fő vezérfonalai a fenntarthatóság, a klímavédelem és az okos megoldások.

Ezek a fejlesztések a jövőben sem állnak meg amellett, hogy a vállalat munkatársai 2020-ban is a lehető legnagyobb aktivitással fognak dolgozni a tiszta és élhető városon, miközben a cég a szolgáltatásait még emberközelibbé egy egyszerűbbé teszi a veszprémiek részére.

Hajas Bálint
további cikkek
Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. tegnap 12:20 A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A megemlékezést minden év április 16-án tartják meg, amely az 1944-ben, immár 80 éve történt borzalmak, a holokauszt magyarországi áldozatainkat emléknapja.   2024. április 16. 16:08 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28 Nagy teret kap az új közbiztonsági koncepcióban a digitális biztonság Nagy teret kap az új közbiztonsági koncepcióban a digitális biztonság Javában zajlik az a munka, amely során frissítik a város közbiztonsági és bűnmegelőzési koncepcióját. Az erre létrehozott munkacsoport vezetője, Pálinkás Roland hétfőn számolt be a legújabb fejleményekről. 2024. április 16. 13:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.