Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Gáspár Sándor: erős szálak kötnek Veszprémhez

2024. április 17. 13:29
Gáspár Sándor Kossuth-díjas színész volt a Vehír közéleti sorozatának legutóbbi vendége, így néhány szerencsés olvasónk egy kötetlen beszélgetésen vehetett részt, ahol maguk is feltehették kérdéseiket a színésznek. A Veszprémhez szorosan kötődő művész életformájáról, többlakiságáról is mesélt, amelyről egy videós összeállítást is megtekinthetnek.

Gáspár Sándor gyakori vendége a királynék városának, tavaly nyáron például színpadon is láthatta a nagyérdemű, hiszen az EKF által is támogatott Apacsok című Bereményi-darabban játszott főszerepet, amit az Agórában mutattak be. A többlaki életet élő színész egyik bázisa Alsóörs, ahol a kertészkedésé, a kikapcsolódásé a főszerep. Gáspár Sándor jelenleg a székesfehérvári Vörösmarty Színház tagja, de ahogy a többlakiságából is adódik, több városban játszik.

A Vehír kerekasztal-beszélgetésén kitért a pályáját érintő nagyobb fordulópontokra, és arról is mesélt, miért nem jó, ha a szorongás rárakódik egy próbafolyamatra. Kifejtette: ritka, hogy a túlzott stressz eluralkodik rajta, ám ha mégis előfordul, az a próbák rossz tempójából adódik. Ezen kívül a „kötelező” drukk mindig benne van a színészben, de ez inkább szolgál, mintsem elvesz.

A színész bevallotta, jóval többet szeretne színházba járni, mint amennyire manapság ideje van, és bizony számos filmet is be kell pótolnia. A közönség egyébként az Üvegtigris kapcsán is kérdezte, erre a művész kifejtette: nem feltétlen az áll szakmailag a legközelebb hozzá, ami közönségkedvenc, ugyanakkor büszke és örömmel gondol vissza rá. Elárulta: hamarosan újra láthatjuk a mozivásznon, erre a hallgatóság szeme felcsillant, de addig még sajnos, sokat kell várnunk...

A beszélgetés előtt a színművész rövid interjút is adott portálunknak, amit az alábbiakban tekinthetnek meg.

A Vehír kávéházi beszélgetésének sorozata folytatódik, érdemes figyelni a portálunkat, mert a héten újabb neves vendéget jelentünk be.

Szabó Eszter
további cikkek
A Szentatya elismerte Bódi Mária Magdolna vértanúságát, így a boldogok sorába emeli őt A Szentatya elismerte Bódi Mária Magdolna vértanúságát, így a boldogok sorába emeli őt Ferenc pápa 2024. május 23-án a Bódi Mária Magdolna vértanúságáról szóló dekrétumot aláírásával elismerte. tegnap 11:23 Navracsics Tibor: a Fidesz tudja egyesíteni a nemzet javát Navracsics Tibor Navracsics Tibor: a Fidesz tudja egyesíteni a nemzet javát Magyarország húsz évvel ezelőtt csatlakozott az Európa Unióhoz, miután a népszavazáson a magyarok 84 százaléka döntött a csatlakozás mellett. Az ország történetében jelentős mérföldkő volt 2004. május elseje, amely számos változást és lehetőséget hordozott magában. Az elmúlt két évtized tapasztalatairól, a csatlakozáskor megfogalmazott elvárásokról és reményekről, valamint a jelenlegi politikai helyzetről, továbbá a közelgő uniós és önkormányzati választásokról kérdeztük dr. Navracsics Tibor, közigazgatási- és területfejlesztési minisztert. Az interjú során szó esett Magyarország és az Európai Unió közötti kapcsolat fejlődéséről, a jövőbeli tervekről, valamint azokról a kihívásokról, amelyekkel az ország szembesül a mai politikai környezetben. 2024. május 22. 21:57 Porga Gyula az ATV-n: vannak még célok, amiket el szeretnénk érni Porga Gyula Porga Gyula az ATV-n: vannak még célok, amiket el szeretnénk érni Porga Gyula, Veszprém polgármestere volt az ATV Egyenes beszéd című műsorának a vendége, ahol a VOKS 2024 rovatban szóba került az is, hogy mi motiválja tizennégy év városvezetői munka után még, reagált a helyi ellenzék kritikáira, valamint arra is, hogy milyen indíttatásból vett részt a Telekom Veszprém szurkolói által szervezett megmozduláson a kudarcos BL-szereplést követően. 2024. május 22. 11:19 A művészet hazugság, amely segít felismerni az igazságot A művészet hazugság, amely segít felismerni az igazságot Kedd délután Tündérkezek címmel nyílt kiállítása a Laczkó Dezső Pedagógus Nyugdíjas Klubnak az Agórában, az klub fennállásának ötvenedik évfordulója alkalmából. A tárlatot Herth Viktória művészettörténész nyitotta meg. 2024. május 22. 17:37

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.