Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 27. Olga
Veszprém
20°C
2024. július 27. Olga
Veszprém
20°C

Huszonötezer dollárt nyert az Ipari

2024. február 9. 9:00
Huszonötezer dollárral gazdagodott az Ipari Technikum a Howmet Alapítvány pályázatának köszönhetően.

Az elnyert összeget jelképesen csütörtök délután adta át Szabó István, a Howmet-Köfém Kft. nemesvámosi üzemének gyárigazgatója Irányi László intézményvezetőnek és Lantos Andrának, a Veszprémi Szakképzési Centrum főigazgató-helyettesének. 

Az iskola nem először nyert a Howmet pályázatán: az elmúlt években komoly mechatronikai labort építettek ki a támogatásokból. A 2023-as kiíráson elnyert 25 ezer dollárt a gépész szakosok eszközparkjának korszerűsítésére, új kéziszerszámokra és a CNC-rendszer fejlesztésére fordítják.

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek
Összefogás a tudomány népszerűsítéséért Összefogás a tudomány népszerűsítéséért Tudománynépszerűsítő, kutatási, oktatási és képzési, fejlesztési célból kötött együttműködési megállapodást a Selye János Diáklabor pályázat kapcsán a Pannon Egyetem, a Veszprémi Szakképzési Centrum Ipari Technikum és a Charles River Laboratories Hungary Kft – közölte az egyetem. 2024. június 25. 13:26 Történelmi sikert értek el az iparisok Ipari középiskola Történelmi sikert értek el az iparisok Harmadik helyet szereztek az Ipari Technikum tanulói a Grassalkovich Országos Történelem Versenyen. 2024. június 11. 13:26 A Veszprémi Szakképzési Centrum új projektje példamutató mérföldkő a hazai szakképzésben A Veszprémi Szakképzési Centrum új projektje példamutató mérföldkő a hazai szakképzésben A Veszprémi Szakképzési Centrum Európa Uniós és a Magyar Állam támogatásával megújítja a Táncsics Mihály Technikum és Kollégium tanműhelyét. A fejlesztésről csütörtök délelőtt, a kivitelezés helyszínén, ünnepélyes keretek között tartottak sajtótájékoztatót. 2024. május 24. 14:40 Adatrögzítői képzés zárult a börtönben Adatrögzítői képzés zárult a börtönben Harminckét fogvatartott teljesítette a Veszprémi Szakképzési Centrum által szervezett adatrögzítői képzést a Veszprém Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetben. A tanfolyam zárásaként hétfőn osztották ki a bizonyítványt a vizsgát sikeresen teljesítőknek.  2024. május 7. 16:20

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.