Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Legyen egy fesztivál! - VeszprémFest20 filmvetítések ingyenesen a Fotonban

2024. január 23. 12:32

Több mint 110 előadás, 130 nemzetközi sztár 140 Grammy-díjjal, több mint 220 ezer látogató, a számokon túl pedig felejthetetlen koncertélmények, a zene közösségformáló erejének legszebb pillanatai - erről szól a film, amelyben a koncertrészletek mellett interjúk és visszaemlékezések is felidézik a VeszprémFest 20 éves történetét.

Bárány László filmrendező pontosan két évtizede, a fesztivál első koncertjének első hangjaitól dokumentálja az európai prémium-zenei fesztiválvérkeringés eseményévé érett VeszprémFest programjait, most ezeket a felvételeket fűzték csokorba, hogy egy ötvenperces film formájában egyfajta kordokumentumként is megörökítsék az utókornak és persze azoknak, akik részt vettek valamelyik koncerten.

Ráadásul február 8. és 11. között négy napon keresztül a Foton Audovizuális Centrumban bárki ingyenesen megtekintheti ezt mozikörülmények között. Ehhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni, ehhez a linkeket ide kattintva találhatja meg.

vehir.hu
további cikkek
Víztükör és teagőz Víztükör és teagőz Nagyvári Csaba festményeiből nyílt kiállítás az Íródeákban pénteken. 2024. április 23. 14:01 Indul a jegyértékesítés a Gyárkert idei koncertjeire! Indul a jegyértékesítés a Gyárkert idei koncertjeire! Nyáron újra koncertek, a magyar zenei élet kiemelkedő előadói várják a közönséget a veszprémi Gyárkert Kultúrparkban - közölték a szervezők kedden.  2024. április 23. 11:53 Olaszországig vitték Veszprém kulturális főváros jó hírét a helyi balett növendékek, akik már a profikkal is felveszik a versenyt Olaszországig vitték Veszprém kulturális főváros jó hírét a helyi balett növendékek, akik már a profikkal is felveszik a versenyt Martha Graham amerikai táncosnő szerint a legnagyobb táncosokat nem a tudásuk, hanem a szenvedélyük teszik naggyá – az élet pedig újra és újra bizonyítja, ez mennyire igaz. Március 22–24. között az olaszországi Lecce városában mutathatták meg tehetségüket és képviselhették Veszprémet a Victoria Art & Sport Egyesület, illetve a Csermák Antal Alapfokú Művészeti Iskola balerinái: a X. IBCDC Domenico Modugno Nemzetközi Balett- és Kortárstánc versenyen nem várt kihívásokkal szembesültek, ráadásul először versenyeztek profi kategóriában, elhivatottságuk mégis a dobogóra repítette őket, bizonyítva, Veszprém méltán lett kulturális főváros.  2024. április 23. 17:42 Kutyacsaholás a színházban állatvédelem Kutyacsaholás a színházban Van kutyabarát kávézó, étterem, könyvtár, hivatal, de egy színházban eddig meglepő lett volna négylábúakkal találkozni. A Veszprémi Petőfi Színház viszont most ebben is formabontó volt, ugyanis a VII. Lélektől Lélekig Fesztiváljának szombati napján az állatvédelemnek és a felelős állattartásnak is szentelt egy beszélgetést, így pedig a teátrum előcsarnokában az érdeklő közönség soraiban feltűnt több kutya is. 2024. április 21. 14:14

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.