Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 1. Fülöp
Veszprém
21°C
2024. május 1. Fülöp
Veszprém
21°C

Kígyózó sorok a Pannon Egyetem nyílt napján

2023. november 15. 23:10
Hatalmas az érdeklődés a Pannon Egyetem képzéseire. Szerdán délelőtt tíz órától várták a középiskolás fiatalokat, hogy minél pontosabb és átfogóbb képet adjanak nekik az intézmény képzéseiről, s az új pontszámítási rendszerről.

Egész napos programmal várta a felvételi előtt álló középiskolásokat a Pannon Egyetem. A délelőtti programokon a továbbtanulni készülő diákok tájékozódhattak a képzésekről és a felsőoktatás legfontosabb tudnivalóiról. Az intézmény oktatási igazgatója segített a fiataloknak a felvi.hu-n való eligazodásban, s ismertette a legfontosabb változásokat a felvételivel kapcsolatban. Az egyetem duális céges partnerei is jelen voltak a rendezvényen.

Karrier- és pályaorientációs tanácsadáson, valamint szaktájékoztatókon és laborlátogatásokon is részt vehettek a program keretein belül. Az intézmény legfontosabb fenntarthatósági törekvéseit kalandtúra keretein belül, interaktív módon élhették át a fiatalok.

A rendezvényt Dr. Molnárné Dr. Barna Katalin rektorhelyettes nyitotta meg. Kifejtette, rendkívül izgalmas feladat és kihívás volt a Pannon Egyetem képzési kínálatának bemutatását egy napra sűríteni, s interaktív játékokkal, tájékoztató előadásokkal vonzóvá tenni. A fiatalok átfogó képet kaptak nem csak a képzésekről, de a diákhitelről, ösztöndíj-lehetőségekről, s a városról magáról.

A nyílt napra hatalmas volt az igény, s még egy afterparty is belefért a programba: Regan Lili DJ szettjére és Dzsúdló koncertjére az Acticityben került sor, mondani sem kell, hatalmas sikert arattak a fiatalok körében.

Szabó Eszter
Szalai Csaba
további cikkek
A digitális világot hozták közelebb az óvodásokhoz, analóg módszerekkel A digitális világot hozták közelebb az óvodásokhoz, analóg módszerekkel A 2023/2024-es tanév tavaszi szemeszterében egy úttörő projektbe kezdett a Pannon Egyetem a Veszprémi Ringató Körzeti Óvodával, hiszen a Pannon Egyetem Humántudományi Kar Digitális Módszertani Intézete és a Ringató Óvoda kooperációban indult a Digitális Témahéten. ma 7:23 Veszprém vármegyében 3326 diák tesz érettségi vizsgát Veszprém vármegyében 3326 diák tesz érettségi vizsgát Veszprém vármegyében mintegy 54 tantárgyból 3326 fő tesz érettségi vizsgát a 2024. évi tavaszi időszakban. Az írásbeli érettségi vizsgák 2024. május 3. – május 27. között zajlanak a középiskolák és a Veszprém Vármegyei Kormányhivatal szervezésében. tegnap 15:28 'Fesztiváloztak' a vállalkozások Veszprémben gazdaság 'Fesztiváloztak' a vállalkozások Veszprémben Az ESG került a középpontba a II. VOSZFESZT rendezvényen, amelyet Veszprémben tartottak április 25-én. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) és a Pannon Egyetem közös fórumán többek között arra biztatták a vállalkozásokat, hogy az ESG-vel kapcsolatos jelentéseket a szervezeti hatékonyság növelése érdekében is érdemes elkészíteni. tegnap 9:21 A szerepjáték legfőbb hozadéka a közösséghez való tartozás A szerepjáték legfőbb hozadéka a közösséghez való tartozás Már négy éve annak, hogy útjára indult a Pannon Egyetem Humántudományi Kar beszélgetős sorozata, amelynek célja, hogy az intézmény szakjaira valamilyen módon rácsatlakozva, kilépjenek az iskola falai közül, és egy hangulatos kávézóban beszélgessenek szakértő vendégekkel. A hétfői Pannon Kultúrklub tehát gamerek világába kalauzolta az érdeklődőket. tegnap 10:59

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.