Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A cudar időjárás sem állíthatta meg a veszprémieket

2023. november 14. 12:23 // Forrás: SVSE
Hiába a hideg, szeles, esős idő, a veszprémi Sportolj Velünk SE atlétáit ez még inkább motiválta a mezei liga legutóbbi versenyén, ahol három bajnoki cím született: Nyemcsok Belián (U8), Schindler Dóra (U10) és Polgár Soma (U12) is a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

A sáros, csúszós pálya sem fogott ki az SVSE-s kicsiken, nagyokon. A legkisebbektől a legnagyobbakig, minden korosztályban képviselték magukat a veszprémi zöldpólósok, hogy megmutassák, rajtuk a körülmények nem foghatnak ki. Az 1 km-es körön az U8-as, U10-es és U12-es atléták népes mezőnye kezdte meg a szombati versenyzést, ahol a bajnokok mellett Schindler Luca is felállhatott a dobogóra, ezüstérmet vehetett át.

Fotó: SVSEFotó: SVSE

Az U14-esek már három kilométeren bizonyíthattak, ahol Kingl Marcell 10:04-es idővel ért be elsőként a célba. Dénes Mátyás az előkelő negyedik helyen zárt (10:51), Horváth-Buday Bulcsú pedig hatodik lett (11:06). A távot Fazekas Milos, Felber Csaba, Somogyi Marcell és Németh Robin is eredményesen teljesítette. A lányoknál 2 km-en állt rajthoz Miklós Luca és Bükkösi Luca.

Az U16-osok mezőnyében Szirbek Titusz vehetett át bronzérmet 12:28-cal, továbbá Sinka Dániel, Horváth-Buday Bendegúz és Balogh Hunor is megmérette magát a 4 km-es távon. A lányoknál (3 km) Meilinger Vivien ért be hatodikként 11:01-gyel, illetve Kovács Zoé 11:36-tal végzett.

Fotó: SVSEFotó: SVSE

Az U18-asoknál Derdák Sára nem talált legyőzőre, 14:19-es idővel lett a négykörös verseny bajnoka. Férfiaknál 5 km-en állt rajthoz Furda Botond (16:09), Szigeti Máté (16:15), Babics Marcell (16:25) és Kovács Botond (16:48).

A nőknél Kozma Nikolett, Molnár Luca és Gedra Bettina is teljesítette az 5 kört, a férfiaknál 7 km-en versenyzett Szirbek Albert (21:59) és Nick Márton (22:20).

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.