Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

M4 Sport: nézettségi rekordot hozott a magyar-szerb labdarúgó-mérkőzés

2023. október 16. 21:25 // Forrás: MTI
Nézettségi rekordot hozott a szombati Magyarország-Szerbia labdarúgó-mérkőzés, a közvetítésbe több mint 1,3 millióan kapcsolódtak be legalább egy percre - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó és Marketing Irodája hétfőn az MTI-vel.

Felidézték: a magyar válogatott az idegenbeli sikert követően hazai pályán 2-1-re legyőzte a szerbeket az Európa-bajnoki selejtezősorozatban.

Kapcsolódó cikk
Újabb győzelemmel az Eb-részvétel küszöbén a magyarok
A csoportjában éllovas magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re legyőzte szombaton a vendég szerb csapatot Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen, így ha kedden Litvániában is begyűjti a három pontot, akkor kijut a jövő évi németországi kontinenstornára.

A szombat esti találkozó az elképesztő izgalmak mellett fantasztikus nézettségi rekordot is hozott. Az első félidőben 703 ezren, a másodikban 840 ezren követték a találkozót az M4 Sport csatornán és 104 ezren az m4sport.hu oldalon. A televíziónézők 20,9 százaléka választotta szombat este a mérkőzést, az arány a férfiak esetében még magasabb volt: 31,4 százalék követte a találkozót. A közvetítésbe több mint 1,3 millióan kapcsolódtak be legalább 1 percre, hogy szurkoljanak a nemzeti válogatottnak. A márciusi Bulgária elleni hazai találkozót felülmúlva ez a mérkőzés lett az év legnézettebb sportközvetítése hazánkban

- írták.

A magyar játékosok ünneplik győzelmüket a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők hetedik fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Szerbia mérkőzés végén a Puskás Arénában 2023. október 14-én. A magyar válogatott 2-1-re győzött. MTI/Kovács TamásA magyar játékosok ünneplik győzelmüket a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők hetedik fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Szerbia mérkőzés végén a Puskás Arénában 2023. október 14-én. A magyar válogatott 2-1-re győzött. MTI/Kovács Tamás

Közölték azt is, a találkozót átlagosan 78 percig nézte egy néző az M4 Sporton és 59 percig az m4sport.hu oldalon, mindkettő a legmagasabb a selejtezősorozat mérkőzéseit tekintve.

Felhívták a figyelmet arra: a találkozó ideje alatt piacvezető volt a közmédia sportcsatornája, megelőzve a TV2 és az RTL csatornát is.

A közleményben emlékeztettek: "Marco Rossi alakulatának szombati sikere azt jelenti, hogy Magyarország csoportelsőként, egyenes ágon kijuthat a 2024-es németországi kontinenstornára, amennyiben kedd este legyőzi Litvániát". A találkozót 20.45-től közvetíti az M4 Sport, a Kossuth rádió és az m4sport.hu.

Tudatták: az ország legnézettebb sportcsatornája 2028-ig a magyar labdarúgó-válogatott és a következő két labdarúgó Európa-bajnokság kizárólagos otthona.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.