Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Fergeteges hangulatban telt és zárult az Utcazene Fesztivál

2023. július 23. 19:26
A szombati zárónapon a győzteseket is kihirdették. A közönségdíjat a Quack zsebelte be, míg a szakmai díjat a Magácska érdemelte ki.

Vadromantikát, könnyed, vagány szövegeket, dúdolni való dalokat ígért a Magácska, és meg is adta. Hétköznapi helyzeteket megelevenítve, olykor kellemetlenkedő, incselkedő pimaszsággal és öniróniával fűszerezik mindazt, amit a közönség elé tárnak. Meg is lett a sikere, hiszen a szakmai díjat hazavihették.

Magukról úgy fogalmaznak: „Mélységesen hisszük, hogy jó dalokkal, egyszerű, de meghökkentő szövegekkel, pimasz őszinteséggel könnyen rávehetők az emberek egy mosolyra, egy kiadós táncra, vagy közös éneklésre. Mi imádjuk, amit csinálunk, reméljük, hogy ez a túloldalon is betalál!”

A közönség kedvence a Quack lett. Magukról úgy vallanak, az alter szférájából merítenek a szövegekhez, miközben a pop műfajt erősítik: Nem titkolt céljuk, hogy ha jól végzik a dolgukat, elhagyhassák az alter jelzőt, és ők legyenek a POP. Zenéjük egyébként utazás a stílusok között, zsíros funky grooveok, rockos gitárriffek, jazzes akkordok, fúvósszekció és minden, amit épp a dal megkíván.

vehir.hu
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.