Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Felber Kata Zselyke bronzérmet szerzett az ob-n

2023. február 13. 13:45 // Forrás: SVSE
A veszprémi Sportolj Velünk SE kiválósága, Felber Kata Zselyke bronzérmet szerzett a közelmúltban rendezett korosztályos, összetett atlétikai bajnokságon.

Az SVSE versenyzője az U18-as korosztályban mérette meg magát: öt versenyszámban állt rajthoz.

60 m gátfutásban – egyéni csúcsát megdöntve – a második legjobb időt érte el a mezőnyben (9.19). Ezt követte a magasugrás, amelyben 137 cm-t ért el, majd súlylökésben 8.18 m-es egyéni csúccsal zárt.

Felber Kata Zselyke (jobbról az első versenyző) remek eredményt ért el - fotó: SVSEFelber Kata Zselyke (jobbról az első versenyző) remek eredményt ért el - fotó: SVSE

Távolugrásban 517 centiméterrel a harmadik helyen várhatta az utolsó versenyszámot, a 800 méteres síkfutást. Zselyke a négykörös versenyben második lett (2:22.39).

Az SVSE atlétája összesen 3160 pontot szerzett, amellyel összesítésben harmadikként zárt. Kiemelendő, hogy Zselyke a 2007-es születésűek között a legjobb eredménnyel teljesített.

vehir.hu
további cikkek
Két verseny, számtalan SVSE-siker! SVSE Két verseny, számtalan SVSE-siker! Az elmúlt hétvégén két rangos megmérettetésen is bizonyítottak a veszprémi Sportolj Velünk SE atlétái, akik számtalan sikert értek el. ma 15:30 SVSE: hét érem az U18-as magyar bajnokságon SVSE SVSE: hét érem az U18-as magyar bajnokságon Székesfehérváron az U18-as atlétikai magyar bajnokságon vettek részt a veszprémi Sportolj Velünk SE atlétái, akik az elmúlt hétvégén összesen hét érmet szereztek; Derdák Sára duplázott, 1500 m-en és 800 m-en is a dobogó legfelső fokára. 2024. június 19. 20:01 Legkisebbektől a legnagyobbakig – sűrű a hétvége az SVSE-nek SVSE Legkisebbektől a legnagyobbakig – sűrű a hétvége az SVSE-nek Előfordulnak olyan „hosszú hétvégék”, amikor minden pillanatban történik valami és nincs idő „megállni”. Kapkodjuk a fejünket, hogy éppen hol és mi történik. Ilyen hétvége „íródott” a veszprémi Sportolj Velünk SE számára, amely megszállta péntektől vasárnapig a székesfehérvári atlétikapályát. 2024. június 17. 13:37 Kéri Bianka két számban is bizonyított a római Európa-bajnokságon Bartha-Kéri Bianka Kéri Bianka két számban is bizonyított a római Európa-bajnokságon A veszprémi Sportolj Velünk SE (SVSE) atlétája az olaszországi Rómában rendezett atlétikai Európa-bajnokságon 800 méteren, illetve a 4x400 méteres női váltóval is jól szerepelt. 2024. június 12. 9:54

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.