2023. március 29.
//
Auguszta névnap

Adventi futás a Séd-völgyben

2022. december 5. 6:03
VEDAC
Sportos családi, közösségi programra invitálja a lakosságot a VEDAC december 11-én, advent harmadik vasárnapján.

Fuss együtt a családoddal, a barátaiddal! Öltözz jelmezbe, és tedd különlegessé a veszprémi adventi futásodat! – hangzik a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) felhívása. Az esemény nem elsősorban futóverseny, sokkal inkább egy közösségi futás, aktív kikapcsolódás, rekreációs program.

December 12-én, vasárnap 13.30-14.30 között lehet regisztrálni a Séd-völgyben, a színpad előtti téren, majd egy jó hangulatú közös bemelegítést tartanak Czirki Kitty, a VEDAC egykori kiváló középtávfutója vezényletével, majd 15.00-kor kezdődik a közösségi futás.

Fotó: Wolf AttilaFotó: Wolf Attila

 

A kb. 2,5 kilométeres pálya útvonala Veszprém hangulatos parkjából indul, és a célbaérkező futókat a Kossuth utcai adventi vásár programsorozata várja. Díjazásban részesül az abszolút első férfi és női induló, a legfiatalabb és legidősebb induló, valamint a legjobb jelmezbe öltözött futó(k).

A versenyközpontban ruhatárat biztosítanak a szervezők, a rajt előtt leadott ruhákat a célba szállítják. A közösségi futás célba érkezőket a veszprémi önkormányzat által szervezett adventi vásár színes programjai várják, köztük a korábbi eseményeken is népszerű VEDAC ügyességi játékok.

vehir.hu