Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C

Adventi futás a Séd-völgyben

2022. december 5. 6:03 // Forrás: VEDAC
Sportos családi, közösségi programra invitálja a lakosságot a VEDAC december 11-én, advent harmadik vasárnapján.

Fuss együtt a családoddal, a barátaiddal! Öltözz jelmezbe, és tedd különlegessé a veszprémi adventi futásodat! – hangzik a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) felhívása. Az esemény nem elsősorban futóverseny, sokkal inkább egy közösségi futás, aktív kikapcsolódás, rekreációs program.

December 12-én, vasárnap 13.30-14.30 között lehet regisztrálni a Séd-völgyben, a színpad előtti téren, majd egy jó hangulatú közös bemelegítést tartanak Czirki Kitty, a VEDAC egykori kiváló középtávfutója vezényletével, majd 15.00-kor kezdődik a közösségi futás.

Fotó: Wolf AttilaFotó: Wolf Attila

 

A kb. 2,5 kilométeres pálya útvonala Veszprém hangulatos parkjából indul, és a célbaérkező futókat a Kossuth utcai adventi vásár programsorozata várja. Díjazásban részesül az abszolút első férfi és női induló, a legfiatalabb és legidősebb induló, valamint a legjobb jelmezbe öltözött futó(k).

A versenyközpontban ruhatárat biztosítanak a szervezők, a rajt előtt leadott ruhákat a célba szállítják. A közösségi futás célba érkezőket a veszprémi önkormányzat által szervezett adventi vásár színes programjai várják, köztük a korábbi eseményeken is népszerű VEDAC ügyességi játékok.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.