2022. augusztus 9.
//
Emőd névnap

A korosztályos válogatottban bizonyíthattak a veszprémi atléták

2022. július 2. 8:47
SVSE
A veszprémi Sportolj Velünk SE három fiatal altétája is bizonyíthatott a Székesfehérváron szerdán rendezett U18-as válogatott megmérettetésén.

A napokban Székesfehérvár biztosított otthont az U18-as atléták válogatott viadalának. A magyar csapat mellett cseh, szlovén és szlovák fiatalok is rajtvonalhoz álltak a megméretettésen, amelyen végül a hazaiak összesítésben a második helyen zártak.

Fotó: SVSEFotó: SVSE

A sporteseményen a veszprémi Sportolj Velünk SE három tehetséges fiatal versenyzője is megmérettette magát.

Felber Farkas Ákos 110 m gátfutásban egyéni csúccsal, 14.63-mal a negyedik helyen végzett. 1500 m síkfutásban Szirbek Albert 4:08.82-vel a harmadik pozíciót szerezte meg, míg Besenyődi Petra a női sprintváltó tagjaként a második helyen zárt.

vehir.hu

További cikkek

Varga Gréta 8., Csekő Miklós 11. lett az U20-as vb-n
Varga Gréta 8., Csekő Miklós 11. lett az U20-as vb-n
Az SVSE kiválósága, Varga Gréta a 8. helyen végzett a 3000 méteres akadályfutás döntőjében a Caliban zajló U20-as atlétikai világbajnokság csütörtöki napján. Ugyanitt a VEDAC kalapácsvetője, Csekő Miklós a 11. helyen zárt.
EYOF: Szirbek Albert ezüstérmes!
EYOF: Szirbek Albert ezüstérmes!
A veszprémi Sportolj Velünk SE atlétája, Szirbek Albert ezüstérmet szerzett 1500 m-en a Besztercebányán (Szlovákia) zajló nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF).
Sikeres SVSE-szereplés, irány Kolumbia!
Sikeres SVSE-szereplés, irány Kolumbia!
Az elmúlt hétvégén a szlovéniai Maribor adott otthontaz U20-as válogatott atlétika-viadalnak, ahol a magyar csapatban a veszprémi SVSE három kiválósága, Varga Gréta Barbara, Kubasi János és Kovács Ferenc Soma is bizonyíthatott.
Négy bajnoki címet szereztek az SVSE atlétái
Négy bajnoki címet szereztek az SVSE atlétái
Az elmúlt hétvégén Miskolcon rendezték a korosztályos bajnokságot, ahol a veszprémi Sportolj Velünk SE atlétái eredményesen szerepeltek.
Az SVSE fiatal tehetségei Jeruzsálemben bizonyítottak
Az SVSE fiatal tehetségei Jeruzsálemben bizonyítottak
A veszprémi Sportolj Velünk SE (SVSE) fiatal atlétái, Szirbek Albert és Felber Farkas az Izraelben jelenleg is zajló U18-as atlétika Európa-bajnokságon jeles eredményeket értek el.