Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Varga Gréta Barbara az év junior női atlétája

2021. december 16. 14:18
A Magyar Atlétikai Szövetség elnöksége a veszprémi Sportolj Velünk Sportegyesület (SVSE) kiválóságát, Varga Gréta Barbarát választotta az év junior női atlétájának.

A Magyar Atlétikai Szövetség elnöksége idén is megválasztotta az év atlétáit és az év edzőjét. A díjat a szövetség 1964 óta minden évben odaítéli az adott év legeredményesebb versenyzőinek.

Varga Gréta Barbara és Tótné Stupián Anikó (archív fotó)Varga Gréta Barbara és Tótné Stupián Anikó (archív fotó)

Az év junior női atlétája Varga Gréta Barbara, az SVSE U20-as Európa-bajnoki ezüstérmes 3000 m-es akadályfutója lett. Tóthné Stupián Anikó és Németh Eszter tanítványa az U20 világbajnokságon az ötödik helyen ért célba, amivel a legjobb európai versenyző lett. A veszprémi kitűnőség a korosztályos világ toplista ötödik, a korosztályos európai toplista első helyezett versenyzője.

vehir.hu
további cikkek
Három sportág országos bajnokságának ad otthont Veszprém vármegye Három sportág országos bajnokságának ad otthont Veszprém vármegye Veszprém vármegyében rendezik a Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Bajnokság három sportágának versenyét, így a vívásét, az atlétikáét, valamint a triatlonét, méghozzá a Pannon Egyetem, a VEDAC, a VESC, a Spirit SC és a Tapolca Vívóklub összefogásának köszönhetően. Az eseményeket beharangozó sajtótájékoztatót szerda délelőtt tartották a Pannon Köztérben. ma 14:40 Félmaraton hegyifutó ob-t rendez a VEDAC atlétika Félmaraton hegyifutó ob-t rendez a VEDAC Negyedik alkalommal ad otthont Szentgál és környéke vasárnap a nyílt hegyifutó félmaratoni országos bajnokságnak, amelyet a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) és a Veszprémi Egyetemi Sport Club (VESC) bonyolíthat le. 2024. április 5. 10:33 Ezüstérmet szerzett Budapesten a VEDAC futója VEDAC Ezüstérmet szerzett Budapesten a VEDAC futója Második helyezést szerzett Honti Marcell, a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) futója, Budapesten az NN City Run Fuss Budapest! elnevezésű, 11.5 kilométeres országúti futóversenyen. 2024. április 4. 15:15 Élsportolók két lábon VEDAC Élsportolók két lábon A Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratóriumban valósul meg egy veszprémi kísérleti fejlesztés, az élsportolók sikeres továbbtanulásának elősegítése érdekében. 2024. április 1. 19:55

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.