2023. június 5.
//
Fatime névnap

Tizenharmadik alkalommal szerveztek gálaestet a veszprémi hátrányos helyzetű fiatalokért

2021. november 14. 4:05
Díszvacsora, tombola és élőzene is várta azokat, akik részt vettek a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület jótékonysági gáláján szombat este a Hangvillában.

Az eddigektől eltérően most nem a Pannon Egyetem aulájában, hanem a Hangvilla éttermében szervezték meg a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület legfontosabb éves eseményét. -A helyszíncserére a covid miatti jogszabályok változása miatt volt szükség- ezt mondta Gelencsér András, a Pannon Egyetem rektora a gála előtti sajtótájékoztatón, majd azt is hozzáfűzte, reményei szerint a rendezvény a jövőben visszakerülhet az intézménybe.

A gála előtt Kovács Áron önkormányzati képviselő, Molnár Roland egyesületi elnök, Gelencsér András, a Pannon Egyetem rektora, valamint Tenk Tamás, a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány  kuratóriumának elnöke tartott sajtótájékoztatót.A gála előtt Kovács Áron önkormányzati képviselő, Molnár Roland egyesületi elnök, Gelencsér András, a Pannon Egyetem rektora, valamint Tenk Tamás, a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány kuratóriumának elnöke tartott sajtótájékoztatót.

A rektor azt is elmondta, fontosnak tartják az egyesület támogatását, és céljait, hisz a pandémia nemhogy javított, hanem rontott a hátrányos helyzetű fiatalok életkörülményein, így a VVHHFE-re még nagyobb szükség van, mint valaha. Kovács Áron önkormányzati képviselő szintén az egyesület munkájának fontosságát emelte ki, és azt, hogy Molnár Roland egyesületi elnök példaértékű munkát végez azzal, hogy évről-évre lelkesedéssel és kitartással végzi munkáját, és szervezi meg a jótékonysági gálát.

-A sorban ez már a tizenharmadik jótékonysági gálaest, amit a pandémia ellenére is meg tudtunk szervezni– közölte Molnár Roland, majd megköszönte a támogatóknak és szponzoroknak a részvételt, hisz az est teljes bevételét a helyi gyermekek segítésére fordítják. Mint mondta, a felajánlásoknak köszönhetően idén már 2,2 millió forint értékű adományt osztottak szét veszprémi középiskolások közt, a közeljövőben pedig több kampányt is terveznek. Az egyik 100 helyi család karácsonyának szebbé tételéről szól majd, a másik pedig egy kívánságteljesítő kezdeményezés lesz. Molnár Roland elmondta azt is, a megyei kormányhivatal 30 számítógépet ajánlott fel a hátrányos helyzetű fiataloknak.

A jótékonysági gálaesten támogatói jeggyel lehetett részt venni, valamint tombolát is tartottak. A zenei hangulatról a Summerband gondoskodott.

Címlapfotó: Molnár Roland, a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület elnöke zászlót tűz az ünnepélyes bevonulás előtt.

Ge. Á.

További cikkek

Tizenegyedik alkalommal szervez gálát a VVHHFE
Tizenegyedik alkalommal szervez gálát a VVHHFE
November 12-én rendezi meg éves jótékonysági bálját a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület az egyetem aulájában.
Kerülhessenek közelebb a fenntarthatósághoz a hátrányos helyzetű fiatalok is!
Kerülhessenek közelebb a fenntarthatósághoz a hátrányos helyzetű fiatalok is!
Ünnepélyes keretek között újította meg hétfőn a Pannon Egyetem és a Hallgatói Önkormányzat együttműködését a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalok Egyesületével, valamint a Veszprémi Szakképzési Centrum Ipari Technikummal.
Több mint 1 millió forint gyűlt össze a hátrányos helyzetű gyerekeknek
Több mint 1 millió forint gyűlt össze a hátrányos helyzetű gyerekeknek
Sikeres volt a Veszprém Város Hátrányos Helyzetű Gyermekekért Egyesület idei süteményvására, amely során több mint 1 millió forintért sikerült eladni jótékony céllal süteményeket.
Több, mint két tucat csapat indult a jótékonysági főzőversenyen
Több, mint két tucat csapat indult a jótékonysági főzőversenyen
Összesen 26 csapat ragadott fakanalat a Veszprém Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület hagyományos családi napján és főzőversenyén szombaton.
Családi napot és jótékonysági főzőversenyt szerveznek a hátrányos helyzetű veszprémi fiatalokért
Családi napot és jótékonysági főzőversenyt szerveznek a hátrányos helyzetű veszprémi fiatalokért
A VVHHFE hagyományos rendezvényét a járványhelyzet miatt az VSZC Ipari Technikum udvarán rendezik meg június 26-án.