Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 16. Valter
Veszprém
31°C
2024. július 16. Valter
Veszprém
31°C

Jubilál a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület

2023. november 9. 12:31
Megalakulásának évfordulóját ünnepli a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület, november 11-én tizenötödik alkalommal rendezik meg jótékonysági báljukat.
 

Az esemény beharangozójaként szerda délután tartottak sajtótájékoztatót a szervezők. Az egyesület mindent megtesz, hogy segítség a hátrányos sorban élő fiatalok mindennapjait, az idei évben sikerült a legtöbb támogatást rájuk fordítani, több mint négy millió forint összegben.

Az egyesület elnöke, Molnár Roland elmondta, hogy az idén is színvonalas műsorral készülnek a bálra, a jótékonysági árverés tárgyai között pedig megtalálható lesz például Rasovszky Kristóf olimpiai ezüstérmes és világbajnok úszó által felajánlott is.

A bál azoknak szól, akik tizenöt éve kitartóan, vagy akár nem régen csatlakozva támogatják az egyesület munkáját és vele a rászoruló fiatalokat. A VVHHFE elnöke külön megköszönte Veszprém önkormányzatának és a Pannon Egyetemnek a társadalmi szerepvállalásban tett kiemelkedő szerepüket, illetve a sajtótájékoztatón jelenlévő Ovádi Péter országgyűlési képviselő és kormánybiztos segítő munkáját is, aki egyben a rendezvény fővédnöke is.

Ovádi Péter elmondta: az egyesület kitartó munkája dicséretre méltó, olyan széleskörű összefogás, amelyre mind büszkék lehetünk.

A képviselő kiemelte, hogy Veszprémben rengeteg segítőkész ember van, a támogató közösség pedig egyre csak erősödött a tizenöt év alatt. A köszönet pedig az egyesület elnökét is illeti, és a munkatársakat, akik fáradtságosan dolgoznak ezeknek a gyermekeknek az életkörülményeik javításában.

Az esemény végén Váradiné Sziklai Erika, az egyesület alelnöke is megköszönte az összes támogatást, úgy gondolja, az éves munka záróakkordja a jótékonysági bál, de utána sem pihennek, hiszen igyekeznek a karácsonyt is szebbé tenni.

Balogh Dóra
Kovács Bálint
további cikkek
Fegyvertelen foglyokat mészároltak le Mohácsnál Fegyvertelen foglyokat mészároltak le Mohácsnál A mohácsi csata IV. tömegsírjánál idén nyáron megkezdett feltárás is igazolja, hogy mintegy kétezer letérdeltetett foglyot kaszaboltak le szablyával az ütközetet követően. tegnap 15:22 Elkészültek a Herendi Porcelánmanufaktúrában az idei Forma-1-es díjak Elkészültek a Herendi Porcelánmanufaktúrában az idei Forma-1-es díjak HEREND mára világelső kézműves luxus porcelánt készítő manufaktúrává vált. Herend nevének hallatán a világon mindenki a tökéletes minőségű luxus porcelánokra gondol, amely Magyarország országimázsának része. Ugyanígy a Forma 1 Magyar Nagydíj szervezői is, akik 2024. évben ismét a Herendi Porcelánmanufaktúrára bízták meg, hogy tervezze meg és készítse el a magyar verseny győzelmi és konstruktőri trófeáit. tegnap 13:48 A csehbányai falunap a generációk ünnepe közélet A csehbányai falunap a generációk ünnepe A nyár egyik legjobban várt eseménye Csehbányán idén is a hagyományőrző falunap volt szombaton, amely a hőség ellenére összehozta a lakosok minden generációját egy felejthetetlen közös ünneplésre. A falu apraja-nagyja összegyűlt, hogy közösen ünnepeljék a helyi kultúrát és hagyományokat, és ezúttal is sikerült egy különleges napot varázsolniuk. 2024. július 14. 15:56 Rálőttek Donald Trumpra Rálőttek Donald Trumpra Donald Trumpot támadás érte Pennsylvania állambeli választási gyűlésén szombaton, a biztonsági személyzet és a hatóságok közbelépése után a republikánus elnökjelöltet védőgyűrűben vitték le a színpadról. 2024. július 14. 1:23

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.