Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Jubilál a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület

2023. november 9. 12:31
Megalakulásának évfordulóját ünnepli a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület, november 11-én tizenötödik alkalommal rendezik meg jótékonysági báljukat.
 

Az esemény beharangozójaként szerda délután tartottak sajtótájékoztatót a szervezők. Az egyesület mindent megtesz, hogy segítség a hátrányos sorban élő fiatalok mindennapjait, az idei évben sikerült a legtöbb támogatást rájuk fordítani, több mint négy millió forint összegben.

Az egyesület elnöke, Molnár Roland elmondta, hogy az idén is színvonalas műsorral készülnek a bálra, a jótékonysági árverés tárgyai között pedig megtalálható lesz például Rasovszky Kristóf olimpiai ezüstérmes és világbajnok úszó által felajánlott is.

A bál azoknak szól, akik tizenöt éve kitartóan, vagy akár nem régen csatlakozva támogatják az egyesület munkáját és vele a rászoruló fiatalokat. A VVHHFE elnöke külön megköszönte Veszprém önkormányzatának és a Pannon Egyetemnek a társadalmi szerepvállalásban tett kiemelkedő szerepüket, illetve a sajtótájékoztatón jelenlévő Ovádi Péter országgyűlési képviselő és kormánybiztos segítő munkáját is, aki egyben a rendezvény fővédnöke is.

Ovádi Péter elmondta: az egyesület kitartó munkája dicséretre méltó, olyan széleskörű összefogás, amelyre mind büszkék lehetünk.

A képviselő kiemelte, hogy Veszprémben rengeteg segítőkész ember van, a támogató közösség pedig egyre csak erősödött a tizenöt év alatt. A köszönet pedig az egyesület elnökét is illeti, és a munkatársakat, akik fáradtságosan dolgoznak ezeknek a gyermekeknek az életkörülményeik javításában.

Az esemény végén Váradiné Sziklai Erika, az egyesület alelnöke is megköszönte az összes támogatást, úgy gondolja, az éves munka záróakkordja a jótékonysági bál, de utána sem pihennek, hiszen igyekeznek a karácsonyt is szebbé tenni.

Balogh Dóra
Kovács Bálint
további cikkek
LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek Idén rendezik meg 10. alkalommal a World Robot Olympaid LEGO robotépítési és programozási versenyt, melynek RoboMission elnevezésű negyedik regionális elődöntőjét péntek délelőtt tartották meg a Völgyikút Házban.   tegnap 8:28 Mit keresett a Veszprém és Hajmáskér közötti vasútvonalon egy gőzmozdony pénteken? Mit keresett a Veszprém és Hajmáskér közötti vasútvonalon egy gőzmozdony pénteken? Nem a MÁV döntött úgy, hogy mozdony flottáját néhány klasszikus darab újbóli beindításával bővíti. Egészen más oka volt, hogy péntek délután egy gőzmozdony többször is megtette a Veszprém és Hajmáskér közötti szakaszt a sínpályán. tegnap 8:30 Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. 2024. április 26. 14:11 Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson gazdaság Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson Uniós forrás és állami támogatás nélkül, kizárólag saját erőből építette fel Csatári László nemesvámosi vállalkozó cégcsoportjának legújabb üzemcsarnokát és gyártósorát, ahol olyan víz-, gáz-, csatorna-, és elektromos vezetékeket gyártanak, amit egész Európában forgalmaznak majd. A beruházás egy igazi polgári vállalkozói mentalitást tükröz, aminek a helyi gazdasági környezet is kedvez, hangzott el a csütörtöki átadóünnepségen. 2024. április 26. 14:04

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.