2021. március 3.
//
Kornélia névnap

A Pannon Egyetem is részt vesz az online EDUCATIO 2021-en

2021. január 23. 4:01
Pannon Egyetem
Idén január 21. és 23. között tartják a 21. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást, amely a hazai felsőoktatási képzések legnagyobb fóruma. A korlátozások és óvintézkedések miatt idén rendhagyó módon online látogathatják az érdeklődők a kiállítói standokat.

Csütörtöktől szombatig minden nap 9 és 17 óra között látogathatók a kiállítói standok. Fontos kiemelni, hogy a rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet az educatioexpo.hu oldalon tehetnek meg az érdeklődők.

Természetesen nem hiányozhat a kiállítók sorából a Pannon Egyetem sem, ahol nagy hagyománya van már az EDUCATIO-n való részvételnek.

Minden alkalommal több hónapos előkészítő, felkészítő munka előzi meg a rendezvényt, hogy a látogatók számára legjobb élményt nyújthassuk. Habár idén a virtuális térben találkozhatunk csak leendő hallgatóinkkal, ugyanolyan lelkesedéssel és izgalommal várjuk az eseményt, mintha csak személyesen mutatkoznánk be 

– mondta el Gombás Kornél, a Pannon Egyetem kommunikációs munkatársa.

Pillanatkép a járvány előtti Educatio kiállításról (fotó: educatioexpo.hu)Pillanatkép a járvány előtti Educatio kiállításról (fotó: educatioexpo.hu)

A Pannon Egyetem standján több formában is tájékozódhatnak az érdeklődők: lehetőség lesz élő chaten kérdezni tőlünk, lesz egy Kérdezz-Felelek modul, ami mindenki számára látható, emellett brosúrák és videók segítségével is bebarangolhatják az egyetemet. A legfőbb modul mégis a Zoom szobák felülete lesz, ahol karonként, kötetlenül, őszintén és élőben kérdezhetnek hallgatóinktól, munkatársainktól, emellett egy külön szobát szentelünk a felvételivel kapcsolatos kérdéseknek, valamint a hallgatói élet bemutatásának is. A hallgatóink legfőbb erényünknek mindig is a személyes varázsunkat, közvetlenségünket tartották, szeretnénk ebből a körülményekhez képest a lehető legtöbbet átadni ezen a platformon is

– tette hozzá Gombás Kornél.

forrás: Pannon Egyetem GTK Facebook-oldalaforrás: Pannon Egyetem GTK Facebook-oldala

Az EDUCATIO kiváló lehetőséget ad arra, hogy a továbbtanulni vágyók, a szülők és a pedagógusok megismerkedjenek a felsőoktatási intézményekkel és képzéseikkel, elsőkézből informálódjanak a felvételivel kapcsolatos újdonságokról, és minden kérdésükre választ kapjanak.

Ha valaki nem tud részt venni az EDUCATIO Kiállításon, ne csüggedjen, a Pannon Egyetem 2021. február 3-án, szerdán 18 órától újabb virtuális nyílt napot tart, ahol szintén feltehetik kérdéseiket az érdeklődők.

vehir.hu

További cikkek

Most először indult képzés távoktatási tagozaton a Pannon Egyetemen
Most először indult képzés távoktatási tagozaton a Pannon Egyetemen
A Pannon Egyetem Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kar most februárban induló szemeszterében már távoktatási formában is elkezdhettek képzést a hallgatók.
Jelentősen nőtt a mesterképzésre jelentkezők száma a Pannon Egyetemen
Jelentősen nőtt a mesterképzésre jelentkezők száma a Pannon Egyetemen
A 2021. évi keresztféléves felvételi adatok alapján látható, hogy nő az érdeklődés a mesterképzések iránt a Pannon Egyetemen.
A Pannon Egyetem alapítványi fenntartásba kerülése miatt aggódik a zöld párt
A Pannon Egyetem alapítványi fenntartásba kerülése miatt aggódik a zöld párt
A helyi gazdaság erősítésének és az elvándorlás megelőzésének a kulcsa az egyetem – jelentette ki Gerstmár Ferenc az LMP önkormányzati képviselője és Ungár Péter a zöld párt országgyűlési képviselője a szerdán tartott sajtótájékoztatójukon a Pannon Egyetem előtt. A politikusok aggodalmuknak is hangot adtak a felsőoktatási intézmény alapítványi fenntartásával kapcsolatban.
Dosztojevszkijről tartott konferenciát a Pannon Egyetem
Dosztojevszkijről tartott konferenciát a Pannon Egyetem
Kétnapos konferenciát rendezett a Pannon Egyetem összehasonlító irodalomtudományi kutatócsoportja, Dosztojevszkij kelet- és közép-európai olvasatai címmel. Az eseményt január 28-29¬-én tartották, természetesen online.
Virtuális nyílt napokat tart a Pannon Egyetem
Virtuális nyílt napokat tart a Pannon Egyetem
A Pannon Egyetem 2021. február 3-án, szerdán újabb virtuális nyílt nap rendezvénnyel segíti az érdeklődőket a döntésben.