Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nemcsak gyorsak, ügyesek is

2020. október 5. 16:59 // Forrás: SVSE / Nagy Cecília
A veszprémi Sportolj Velünk SE atléta reménységei hétvégi teljesítményükkel bizonyították, hogy az ügyességi atlétika színterén is megállják a helyüket.

A mögöttünk hagyott hétvégén Székesfehérváron, a Regionális Atlétikai Központban rendezték a korosztályos atlétikai csapatbajnokságát, amelyen a veszprémi Sportolj Velünk SE serdülői távolugrásban és magasugrásban versenyeztek.

Bartha László, Nagy Patrik, Németh Ilona és Tóthné Stupián Anikó tanítványai három külön csapatban adtak számot tudásukról.

Fotó forrása: SVSEFotó forrása: SVSE

Szombaton a fiúk távolugrásban versenyeztek: Felber Farkas Ákos, Pandur Soma, Szirbek Albert és Várpalotai Huba alkotta együttes összesítésben a hatodik helyen végzett 4,76 m-es átlagteljesítménnyel.

A lányok a kezdőnapon magasugrásban, vasárnap pedig a fiúkhoz hasonlóan, távolugrásban hozták ki magukból a legtöbbet.

Fotó forrása: SVSEFotó forrása: SVSE

Magasugrásban az SVSE serdülő leánycsapata „tette fel a lécet” az ellenfeleknek. A Besenyődi Petra, Kovács Noémi, Felber Kata Zselyke és Mesics Borbála alkotta csoport szintén hatodik lett 1,41 m-es átlaggal.

A serdülő lányok másnap távolugrásban is bizonyítottak. Petra, Noémi, Zselyke és Borbála összesítésben a hetedik helyen végeztek, átlagban 4,58 méteres teljesítménnyel.

Simon Dani

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.