Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

SVSE: a legkisebbek is eredményesek

2020. szeptember 28. 11:42 // Forrás: Sportolj Velünk SE / Nagy Cecília
Jól szerepeltek a veszprémi Sportolj Velünk SE fiatal reménységei a székesfehérvári pályaversenyen.

Múlt pénteken kölyökatlétika pályaversenyt rendeztek Székesfehérváron, amelyen a veszprémi Sportolj Velünk Sport Egyesületet ezúttal harminchat gyermek atléta képviselte.

Tóthné Stupián Anikó, Egri-Németh Eszter, Németh Ilona és Nagy Cecília tanítványai egytől egyig bizonyították, hogy az SVSE sikereihez ők is hozzátesznek újra és újra. A veszprémiek három korosztályban (U9, U11, U13) álltak rajtvonalhoz a rangos megmérettetésen.

Fotó: SVSEFotó: SVSE

A legkisebbeknek ügyességi feladatokat kellett végezniük: F1-es akadálypályát teljesítettek, Vortex-labdát dobtak, távol és szivacsgátakat ugrottak, miközben a kitartásukról is tanúbizonyságot tettek a hatperces futások alatt.

Az U11-es és U13-as korcsoportban már komolyabb volt a tét; dobogóért, érmekért küzdhettek a gyermekek.

Az U11-es korosztályban az SVSE „A” csapata végül 49 ponttal az előkelő harmadik helyen végzett. A csapat tagjai: Édl Csordás Kolos, Hodács Henrik, Kiss Lukács, Meilinger Vivien, Simon Loránt, Speiser Boglárka, Szabó Regő, Széplaki Zina.

Fotó: SVSEFotó: SVSE

Az U13-as korcsoportban az SVSE „B” csapata a hatodik lett 279 ponttal. A csapat tagjai: Bezzeg Enikő, Hodács Hanna, Horváth Budai Bendegúz, Keresztes Kornél, Nyemcsók Noel, Patkó Balázs, Pálfi Patrícia és Szirbek Titusz.

Míg a veszprémiek U13-as „A” csapata nagyon jó eredményeket elérve összesen 419 ponttal az élen végzett. A győztes csapat tagjai: Ádám Hanna, Kiss András, Kiss Zsófia, Lengyel Laura, Pandur Huba, Simon Bence, Sinka Dániel, Vass Boglárka.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.