2020. augusztus 9. // Emőd névnap

Veszprém Virágszívvel mond köszönetet az egészségügyi dolgozóknak

2020. július 10. 4:00
VKSZ
A kórház előtti körforgalmat a jövőben egy virágokból kialakított szív fogja díszíteni, amit Ovádi Péter országgyűlési képviselő ötlete nyomán, a „VKSZ” Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. kertészei ültetettek hálájuk jeléül az egészségügyi dolgozóknak.

Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy a koronavírus-járvány elleni védekezésből sokan és sokféleképpen kivették a részüket, mégis a frontvonalban azok az egészségügyi dolgozók voltak leginkább, akik hivatásukból adódóan testközelből találkoztak a vírussal.

Az ő elismerésük jeleként a VKSZ Zrt. kertészei egy szív alakú virág-installációt ültettek a kórház előtti körforgalomba emlékeztetve az egészségügyi dolgozókat, hogy Veszprém egésze hálás áldozatos munkájukért.

A növények mindegyike évelő, így nem csak az előttünk álló hónapokban, hanem a következő években is díszíteni fogják a város egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontját.

A VKSZ Zrt. ezúton fejezi ki háláját és elismerését mindenkinek, aki munkájával hozzájárult a járványhelyzet megfékezéséhez, valamint azért, hogy a pandémiás időszak alatt is zavartalanul működjenek azok a közszolgáltatások, amelyek a mindennapok részét képezik.

Így a teljesség igénye nélkül az egészségügyi dolgozóknak, rendőröknek, tűzoltóknak, szociális munkásoknak, valamint parkgondozóknak és a hulladék elszállításáért felelős munkatársainknak is, akik gondoskodtak arról, hogy a nehéz időszakban is rendezett és tiszta maradjon a környezetünk.

vehir.hu
Kovács Bálint

További cikkek

Megyénkben is átlépte a 100-at a megbetegedések száma
Megyénkben is átlépte a 100-at a megbetegedések száma
Vasárnapra újabb 43 embernél mutatták ki a koronavírus megbetegedést Magyarországon, Veszprém megyében pedig 11 új fertőzöttet regisztráltak, ezzel a vírus kirobbanása óta 108 ilyen esetről tudunk. Jó hír, hogy nincs újabb elhunyt.
30 évig voltak a vendégeink az atomtöltetek Veszprém mellett
30 évig voltak a vendégeink az atomtöltetek Veszprém mellett
A helyiek csak Kis-Moszkvának nevezték, valójában a ma is ismert legpusztítóbb erejű fegyvereket tárolták Veszprém tőszomszédságában az erdő mélyén a szocialista rendszerben. Így voltunk stratégiailag fontos pont és célpont egyszerre.
Pollenhelyzet - Kezdődik a parlagfűszezon
Pollenhelyzet - Kezdődik a parlagfűszezon
Kezdődik a parlagfűszezon - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szombaton a Facebook-oldalán.
Megnyitották a balatonfüredi borheteket
Megnyitották a balatonfüredi borheteket
Megnyitották a balatonfüredi borheteket, a rendezvényen a borászok támogatását célzó 1,8 milliárd forintos támogatási csomagot jelentett be Nagy István agrárminiszter.
A veszprémi sellőlány nem a hangjával csábít
A veszprémi sellőlány nem a hangjával csábít
Ariel, Ficánka, Sebastian – bizonyára ismerősen csengnek a nevek. Esetünkben azonban nem a Kis Hableányról, hanem egy igaz történetről lesz szó. A veszprémi születésű Eszes Fanni ugyanis az első magyar sellőlány, aki nem mellesleg már világversenyen is képviselte hazánkat.
2020. augusztus 9. // Emőd névnap