Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. november 30. András, Andor
Veszprém
1°C
2023. november 30. András, Andor
Veszprém
1°C

Kispályás nyári tornasorozatot szervez a VKL – vasárnapig lehet jelentkezni

2020. június 11. 12:43
Júniusi és júliusi versenynapokkal, junior és szenior kategóriákban szervez négyállomásos tornasorozatot a Veszprémi Kispályás Liga nemcsak igazolt csapatoknak, hanem baráti társaságoknak is. Az Erdész utcai sportkomplexumban rendezendő versenynapokra vasárnapig lehet jelentkezni.

Mint ismert, városunkban egészen a közelmúltig két kispályás labdarúgó-bajnokságban is működött. Egyik irányába kisebb, míg a másik felé nagyobb érdeklődés volt. Ahogyan arról viszont korábban már beszámoltunk, a VKL és a VSZTE a következő idénytől együtt kerül be az MLSZ égisze alá.

Kapcsolódó cikk
Egyesülnek városunk kispályás ligái – az MLSZ átveszi a vezetést
Finta Péter, a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém megyei igazgatója portálunknak adott tájékoztatása szerint a közeljövőben egyesülni fognak városunk kispályás labdarúgó-bajnokságai. A VKL és a VSZTE együtt kerül be az MLSZ égisze alá, így a játékvezetők küldését is utóbbi szervezet koordinálja majd.

A Magyar Labdarúgó-szövetség Veszprém megyei igazgatójától azonban megtudhattuk, hogy az új koronavírus, és az azzal járó védekezés minimálisan átszőtte a programot: az eredetileg tavaszra, nyár elejére tervezett féléves helyosztó bajnokság megtartását egyelőre még nem engedélyezte a vezetés.

Rengeteg nevezés érkezett, pozitívan tekintünk a jövőre! Azért pedig, hogy a csapatok nyáron se unatkozhassanak, felkértük a Veszprémi Kispályás Ligát egy nyári tornasorozat szervezésére, amelyre a játékvezetőket mi biztosítjuk 

– jegyezte meg Finta.

Finta Péter megyei igazgatóFinta Péter megyei igazgató

Jónás Áron, a VKL ügyvezetője kiemelte, egyértelmű céljuk volt, hogy az igazolt alakulatok mellett baráti társaságoknak is biztosíthassanak mozgási lehetőséget a nyár folyamán. Megtudhattuk, négy versenynapot kívánnak szervezni: kettőt júniusban, szintén ennyit júliusban is úgy, hogy közben junior és szenior csoportokat is alakítanak majd az igazságos feltételekért, az egyenlő viszonyokért. 

Minden tornán külön győztest fogunk hirdetni: a nyertes csapat serleggel, labdával, de még egy tálca sörrel is gazdagodhat majd. Emellett az összes résztvevőnek biztosítunk egytálételt. A nevezési díj csapatonként egységesen tizenkétezer forint állomásonként. Természetesen nem kötelező részt venni minden alkalmon.

– tette hozzá.

Jónás Áron

A Veszprémi Kispályás Liga első ízben rendezendő nyári tornasorozatának versenynapjai:

  • június 20.
  • június 27.
  • július 12.
  • július 18.

A szervezők minden alkalomra maximum tíz csapat nevezését tudják fogadni, a napok pedig már félig beteltek. Az Erdész utcai sportkomplexumban tartandó 5+1-es kupákra vasárnapig lehet jelentkezni a kispalya@futsalveszprem.hu e-mail címen, vagy a +36303451415 telefonszámon.

Simon Dani
további cikkek
Gyász: a mérkőzés lefújása után vesztette életét a Várpalotai BSK játékosa gyászhír Gyász: a mérkőzés lefújása után vesztette életét a Várpalotai BSK játékosa A szombati Balatonalmádi SE–Várpalotai BSK vármegye III-as bajnoki labdarúgó-mérkőzés után az öltözőben rosszul lett a vendégcsapat 55 éves játékosa, Vékony Csaba, akinek életét már nem tudták megmenteni a kiérkező mentők. 2023. november 27. 10:03 Az Úrkút telelhet a tabella élén vármegyei foci Az Úrkút telelhet a tabella élén A Szentantalfa ellen győzedelmeskedő Úrkút várhatja az élről a Vehir.hu vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság tavaszi küzdelmeit.   2023. november 27. 5:02 Második helyen telel a Practical VSC Practical VSC Második helyen telel a Practical VSC A címvédő Practical VSC remek teljesítménnyel zárta a labdarúgó NB III őszi szezonját, miután vasárnap délután 3-1-re nyert a Haladás vendégeként. Pető Tamás csapata a Tatabánya mögött két ponttal lemaradva a tabella második pozíciójából várhatja a bajnokság tavaszi küzdelmeit. 2023. november 26. 16:34 Eb-selejtező: Szoboszlai Dominiké a 10. forduló legszebb gólja magyar labdarúgó-válogatott Eb-selejtező: Szoboszlai Dominiké a 10. forduló legszebb gólja Szoboszlai Dominiknak a Montenegró ellen múlt vasárnap szerzett első gólját választották a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők zárófordulójának legszebbjévé. 2023. november 24. 19:34

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.