2023. június 3.
//
Klotild névnap

Egyesülnek városunk kispályás ligái – az MLSZ átveszi a vezetést

Finta Péter, a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém megyei igazgatója portálunknak adott tájékoztatása szerint a közeljövőben egyesülni fognak városunk kispályás labdarúgó-bajnokságai. A VKL és a VSZTE együtt kerül be az MLSZ égisze alá, így a játékvezetők küldését is utóbbi szervezet koordinálja majd.

Mint ismert, városunkban egészen a közelmúltig két kispályás labdarúgó-bajnokságban is rúgták a bőrt. Egyik irányába kisebb, míg a másik felé nagyobb érdeklődés volt. Tavasszal azonban ez megváltozik, hiszen mint megtudtuk, egyesülnek városunk kispályás ligái.

Finta Péter, az MLSZ Veszprém megyei igazgatója portálunknak adott tájékoztatása szerint a Veszprémi Kispályás Liga (VKL) és a Veszprémi Szabadidő és Tömegsport Egyesület (VSZTE) közreműködésével új fejezet kezdődhet a helyi kispályás labdarúgás életében:

együtt, közösen kerülnek be a Magyar Labdarúgó Szövetség égisze alá.

Új fejezet kezdődik a Veszprémi Kispályás Liga életében Új fejezet kezdődik a Veszprémi Kispályás Liga életében

A sportvezető szavaiból továbbá kiderült, hogy a szervezet így teljes egészében kontroll alatt tartja majd a veszprémi kispályás labdarúgás helyzetét:

minden mérkőzés, történés nyomonkövethető lesz adatbankjukban, amellett, hogy a játékvezetők küldéséért, illetve a játékosok biztosításáért is ők felelnek majd.

Az újdonsült bajnokság Veszprémi Kispályás Liga néven tavasszal, féléves helyosztó bajnoksággal az Erdész utcai sportkomplexumban veszi kezdetét.

Jelentkezésre a veszprem@mlsz.hu e-mail címen, még péntek éjfélig nyílik lehetőség.

Simon Dani

További cikkek

Véget vethet az RTL az ingyenesen nézhető Bajnokok Ligája meccseknek
Véget vethet az RTL az ingyenesen nézhető Bajnokok Ligája meccseknek
Az elmúlt közel 10 esztendőben a magyar közmédia minden magyar polgár számára ingyen, az ország teljes területén, a legnagyobb elérhetőséget nyújtva biztosította a legrangosabb európai kupasorozatot a csatornáin. Ezt az ingyenes és mindenki számára hozzáférhető elvet eddig sosem írták felül kereskedelmi szempontok, azonban az ingyenes és mindenki számára elérhető szolgáltatás veszélybe került - közölte az MTVA Sajtó- és Marketing Irodája az MTI-vel.
Pető Tamás: Kis pénzből is lehet becsületes focit játszani!
Pető Tamás: Kis pénzből is lehet becsületes focit játszani!
Egyszerű a képlet: ha a Practical VLS-nek sikerül győzelmet aratnia a házigazda Nyíregyháza elleni osztályozón, akkor a veszprémi labdarúgócsapat jövőre az NB II-ben bizonyíthat. A vasárnap esti (17.30) mérkőzés előtt – amelyet az M4 Sport élőben fog közvetíteni – Pető Tamással beszélgettünk.
Ki nyeri a labdarúgó vármegyei kupát?
Ki nyeri a labdarúgó vármegyei kupát?
A vehir.hu labdarúgó megyei kupa döntőjében a bajnoki címet már megszerző Úrkút a Balatonfüredi USC-vel mérkőzik meg szombaton 17.30-tól az ajkai stadionban.
Európa-liga - A Sevilla hetedszer is megnyerte a döntőt
Európa-liga - A Sevilla hetedszer is megnyerte a döntőt
A Sevilla 1-1-es döntetlent követően 11-esekkel felülmúlta az AS Romát a labdarúgó Európa-liga szerdai döntőjében, melyet a Puskás Arénában rendeztek.
Magyar-litván: telt ház előtt léphet pályára Rossi csapata
Magyar-litván: telt ház előtt léphet pályára Rossi csapata
Kedd délutánra minden jegy elkelt a magyar labdarúgó-válogatott következő hazai Európa-bajnoki selejtezőjére, melyen Litvánia nemzeti csapata lesz a vendég a Puskás Arénában.