Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Veszprémi éttermek a Dining Guide TOP 100-ban

2020. február 27. 16:49
A Villa Medici Étterem, a Gusto 13 és az Oliva Étterem került be idén a magyar éttermeket rangsoroló étteremkalauzba.

Az idén is megjelenő neves étteremkalauzban, a Volkswagen-Dining Guide TOP 100-ban 370 oldalon ajánlják Magyarország legjobb vendéglátóhelyeit.

„Öt évvel ezelőtt teljesen újrafogalmaztuk a Dining Guide étteremértékelő rendszerét, amelyben az elfogultságmentes szakmai szempontok alapján kialakított vizsgálati rendszer fontosságát tartottuk elsődlegesnek. Egy kalauz megbízhatóságának két legfontosabb záloga a függetlenség és a szakértelem. 390 hely került az idén a látómezőnk fókuszába, a TOP100 kiadvány 240 éttermet mutat be, 60 alternatív étkezési lehetőséget és 25 cukrászdát” – fogalmaznak a könyv bevezetőjében.

A bevezetőben azt is írják: "Az éttermi tesztek végeredményeinek alapos vizsgálata és mérlegelése után létrejött listának nem célja, hogy pozíciókat „ajándékozzon”, és természetesen még kevésbé akar „büntetni” teljesítményeket. A kiadvány célja, hogy az étterembe járó fogyasztók szemszögéből nézve mérje fel a magyarországi éttermek teljesítményét, és ajánlja azokat az olvasóknak. Sokunkkal előfordult már, hogy egy vendéglátóhelyről elégedetlenül távoztunk. Ezt az esetek nagy számában az idézheti elő, hogy nem a megfelelő információk alapján tájékozódtunk, és nem az adott élethelyzethez, elképzeléshez társítottuk az étteremválasztást."

Az Étteremkalauz listáján a Villa Medici Étterem 67. helyen (80 ponttal), Gusto13 Bistro 79. helyen (78 ponttal), és az Oliva Étterem 80. helyen (78 ponttal) szerepel.

Érdekesség, hogy a Gusto 13 története során először került fel a 100-as listára.

A lista szerint ez a legjobb 10+2 étterem ma Magyarországon:

  • Arany Kaviár 
  • Babel Budapest 
  • Borkonyha 
  • Costes 
  • Costes Downtown 
  • Onyx 
  • Pasztell 
  • SALT 
  • St. Andrea Restaurant
  • Stand
  • Stand 25
  • Textúra
Ge. Á.
Sulyok Georgina
további cikkek
Több európai országból is érdeklődtek a veszprémi zöldmegoldások iránt VKSZ Zrt Több európai országból is érdeklődtek a veszprémi zöldmegoldások iránt A klímaváltozásra, a biodiverzitásra és az esztétikára is figyelni kell, amikor a városi zöldfelületekhez hozzányúlnak a VKSZ Zrt. kertészei, de mindezek mellett a kísérletezésről sem tettek le azon a 200 hektáron, amiért Veszprémben felel a közüzemi szolgáltató. Ezekre a megoldásokra pedig külföldről is kíváncsiak, csütörtökön összesen hat európai országból érkeztek szakemberek, hogy megismerjék a veszprémi megoldásokat. ma 11:49 Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. tegnap 12:20 Májusban kinyit az első borszalon Veszprémben Májusban kinyit az első borszalon Veszprémben Megérkezett az első gólya Veszprémbe egy új rendezvény képében, ami az EKF eredményességét már az azon túli időszakban bizonyítja. Az első Veszprémi Borszalon azokat az értékeket képviseli, aminek erősítésén a kulturális főváros program hosszú időn át dolgozott. Május végén pedig bárki megtapasztalhatja ezt a Várban található impozáns helyszínen, amiről szerda délután árultak el a szervezők többet. tegnap 1:47 A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A megemlékezést minden év április 16-án tartják meg, amely az 1944-ben, immár 80 éve történt borzalmak, a holokauszt magyarországi áldozatainkat emléknapja.   2024. április 16. 16:08

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.