Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Bemutatta képviselőjelöltjeit az ellenzéki összefogás Veszprémben

2019. augusztus 15. 10:33
A DK-Jobbik-LMP-MSZP-Momentum-Párbeszéd minden városi körzetben indít képviselőjelöltet ősszel.

Sajtótájékoztató keretében csütörtök reggel mutatta be közös önkormányzati képviselőjelöltjeit a hatpárti ellenzéki összefogás Veszprémben. A Katanics Sándor polgármester-jelölt vezette összefogás listáján MSZP-s, Jobbikos és LMP-s politikus, DK-s pártaktivista, valamint független pedagógus és szakszervezeti aktivista nevek is szerepelnek:

  1. vk. Katanics Sándor
  2. vk. Gerstmár Ferenc
  3. vk. Zakar Csaba
  4. vk. Guzslován Gábor
  5. vk. Mihályi Balázs
  6. vk. Somfai Attila
  7. vk. Benczik Gabriella
  8. vk. Hartmann Ferenc
  9. vk. Dr. Kiss Béla
  10. vk. Kovács Rajmund
  11. vk. Kerekes Miklós
  12. vk. Sőregi Attila

Az előtérben Katanics Sándor, mögötte a képviselőjelöltek sorrendben láthatókAz előtérben Katanics Sándor, mögötte a képviselőjelöltek sorrendben láthatók

Katanics Sándor úgy látja, hogy Veszprémben amellett, hogy nem bővítik a Veszprém Arénát, részben elbukott a kormány Modern Városok programjának több eleme. Információi vannak arról, hogy sérülni fog a Petőfi Színház rekonstrukciójával járó projekt de késni látszik a kulturális negyed kialakítása is.

Azt ígérte, később részletesebben is bemutatják magukat és programjukat is, azt azonban kiemelte, politikájuk az élhető, zöld és otthonos Veszprém fejlődését szolgálná.

A DK-Jobbik-LMP-MSZP-Momentum-Párbeszéd közös polgármester-jelöltje szerint Veszprémnek többek közt szüksége volna arra, hogy megoldódjanak a közlekedési, a parkolási és lakhatási gondok, valamint a bérlakás program és az energiahatékonyság. Elmondása szerint a széleskörű összefogással ezeket a problémákat orvosolni tudnák.

Eddig hivatalosan csak e hatpárti összefogás lesz a jelenlegi polgármester, Porga Gyula és a Fidesz-KDNP kihívója az október 13-i önkormányzati választásokon. Kérdés továbbá:

Lesz-e polgármesterjelöltje Kész Zoltánéknak Veszprémben? - vehir.hu

Pár hónappal ezelőtt úgy tűnt, az Ellenzéki Kerekasztal az ellenzéki pártokkal közösen támogathat polgármesterjelöltet Veszprémben, ám közben kiderült, a pártok Kész Zoltánék nélkül képzelik el az önkormányzati választásokat.

Ge. Á.
Kovács Bálint
további cikkek
Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként közgyűlés Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként Beszámolt a rendőrkapitány, ötvenezres támogatást biztosít az önkormányzat az újszülötteknek – ülésezett a képviselő-testület csütörtökön. tegnap 15:06 Rekordidő alatt lettek meg a fideszes ajánlások Rekordidő alatt lettek meg a fideszes ajánlások Hétvégén a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltjei és Porga Gyula, polgármester is néhány óra alatt gyűjtötte össze az önkormányzati választáson való elinduláshoz szükséges támogató aláírásokat. Sőt, volt olyan városrész, ahol a szükséges mennyiség háromszorosa is összejött egy délelőtt alatt. Hétfő délelőtt a jobboldali jelöltek a kampány első napjainak tapasztalatairól tartottak sajtótájékoztatót a Városháza előtt. 2024. április 22. 16:29 Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. 2024. április 18. 12:20 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.