Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A megye sportjáról vallottak

2015. november 25. 11:09
Bemutatták Donát Tamás legújabb, Újratervezés című interjúkötetét.

A négy évtizedes szakmai múlttal bíró sportújságíró közel negyven, a megye sportéletében jelentős szerepet betöltő személlyel interjúzott. „Azokat a sportolókat kerestem meg, akik negyven éve a cikkeim, interjúim szereplői voltak, és kíváncsi voltam, hogy mi történt velük azóta” – árulta el a kötet szerdai bemutató sajtótájékoztatóján a városházán.

Donát TamásDonát Tamás

A könyvet Porga Gyula polgármester is jó szívvel ajánlotta az olvasók figyelmébe. „Izgalmas interjúkötet született, ami hűen tükrözi a város sporttörtének izgalmait” – mondta a polgármester, hozzátéve: szerencsére a helyi sporttörténet gondosan megismerhető a szinte évről évre megjelenő könyveknek köszönhetően, és ezen a polcon fontos helyet foglalnak el Donát Tamás munkái is. A könyv megjelenéséhez a város, a polgármester és a sportbizottság is hozzájárult.

Porga GyulaPorga Gyula

A kötet a Veszprém Megyei Sportszövetség kiadásában jelent meg, és már elérhető a megye könyvesboltjaiban.

Schöngrundtner Tamás
Domján Attila
további cikkek
Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. tegnap 14:11 Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson gazdaság Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson Uniós forrás és állami támogatás nélkül, kizárólag saját erőből építette fel Csatári László nemesvámosi vállalkozó cégcsoportjának legújabb üzemcsarnokát és gyártósorát, ahol olyan víz-, gáz-, csatorna-, és elektromos vezetékeket gyártanak, amit egész Európában forgalmaznak majd. A beruházás egy igazi polgári vállalkozói mentalitást tükröz, aminek a helyi gazdasági környezet is kedvez, hangzott el a csütörtöki átadóünnepségen. tegnap 14:04 Lakótelepen élni jó, ezt már zászló is hirdeti Lakótelepen élni jó, ezt már zászló is hirdeti Csütörtökön ünnepélyes körülmények között felavatták a Jutasi lakótelep hivatalos zászlóját. tegnap 18:01 Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként közgyűlés Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként Beszámolt a rendőrkapitány, ötvenezres támogatást biztosít az önkormányzat az újszülötteknek – ülésezett a képviselő-testület csütörtökön. 2024. április 25. 15:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.