Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nem műtik meg Bálintot

2015. május 20. 14:47 // Forrás: Facebook / Kissné Sipos Marianna
Közel két hete utazott Izraelbe Kiss Bálint és édesanyja, hogy végre megműtsék a kisfiú arcát, ami egy betegség következtében eltorzult. Nem azt mondták az orvosok, amire számítottak.

Nem tudom hogy kezdjem. Nekünk soha semmiben nincs szerencsénk. Kaptam választ, nem is nagyon rosszat, de mi nem ezért jöttünk ide, nem ezt vártuk - írta kissé elkeseredetten Bálint édesanyja szerdán délelőtt a Facebook oldalán.

Bálint a repülőnBálint a repülőn

"Bálintot nem fogják megoperálni Izraelben, legalább is még nem. Sholmi Constantini professzor azt mondta, hogy az operációt meg lehet csinálni, de egyenlőre csak esztétikai problémát okoz, amin az operáció egyáltalán nem segítene, sőt csak rontana. Arcidegbénulás következtében ugyan úgy nem tudná nyitni a szemét, még ennyire sem mint most, illetve lógna az egész arca, nem tudna enni, folyna a nyála stb. Azt mondta szertné megnézni egy év múlva merre változik. Ha bármi gond lenne az egy év alatt megoperálják azonnal. A gyógyszer is ami segíthet egy éven belül forgalomban lesz. Nem adom fel, megpróbáljuk máshol" - zárta sorait Kissné Sipos Marianna.

Május 7-én nagy reményekkel utaztak Izraelbe, most azonban úgy tűnik, tovább kell várakozniuk.

Cseh Zoltán
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.