Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 6. Ivett
Veszprém
22°C
2024. május 6. Ivett
Veszprém
22°C

Utazás a gyógyulás felé

2015. május 6. 21:56
Csütörtökön utazik Izraelbe Kiss Bálint és édesanyja, hogy elvégezzék a gyermeken az évek óta várt műtétet. A végleges döntéshez még meg kell várni a külföldi vizsgálatok eredményét.

Ahogy arról korábban írtunk, súlyos betegségben szenved a veszprémi 11 éves Bálint, egy daganat vele együtt nő az arcán, a hazai orvosok pedig nem vállalták a beavatkozást. A család hosszú kutatás után végül Izraelben talált szakembert, aki elvégezné a régóta várt műtétet.

"Rengeteg segítséget kaptunk az elmúlt hetekben, így a műtéthez szükséges pénzt sikerült összegyűjteni, a szállást azonban még meg kell oldanunk" – mondta el érdeklődésünkre Kissné Sipos Marianna. A gyermeket édesanyja és egy orvosközvetítő kíséri el az útra. Várhatóan minimum három hetet kell külföldön tölteniük, de pontosabbat csak a kint elvégzett alapos kivizsgálást követően tudnak mondani.

Prof. Shlomi Constantini, a Tel Aviv-i gyógyászati központ gyermekkórházának idegsebészeti osztályvezetője csoportjával évente mintegy 350 idegsebészeti műtétet végez és azt ígérte a családnak, mindent megtesznek a kisfiú javulása érdekében.

Cseh Zoltán

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.