2019. október 20. // Vendel névnap

Cselgáncs emlékverseny Veszprémben

2008. június 9. 9:55
Domonkos László Cselgáncs Emlékversenyt rendezett a Veszprémi Judo Sport Egyesület szombaton a Cholnoky Iskolában. Károlyi Gábor a klub edzője köszöntőjében hangsúlyozta, jeles eseménye ez a veszprémi sportnak, hiszen 33 éve már annak, hogy a város judo versenyt láthatott.


Az emlékversenyen részt vett a klub és a rendezvény névadója, Domonkos László özvegye és gyermekei, valamint Debreczenyi János polgármester is. köszöntője után a Kid Rock and Roll Se táncosai színesítették programot, majd elkezdődtek a versenyek, melyen Ajka, Nagyatád, Pápa, Vaszar, Nemesvámos, Balatonfüred, Zirc és természetesen Veszprém csapatainak, 98 judosa csapott össze. Első helyezést ért el: Windischmann Bence, Nagy Viktória, Takács Regő, Simon Zsolt, John Dávid, Venczel Mira, John Réka, Nagy zoltán, másodikok lettek: Otlecz Lóránt, Kékesi Péter, Hergovics Soma, Solymosi Timea, Kertai Bendegúz, Bakay Bálint, Horváth Levente, Farkas Lili, Nagy Kartal, Henn Lőrinc; a dobogó harmadik fokára  Tóth János, Nemes Boldizsár, Nemes Bendegúz, Takács Boglárka, Hajdú Balázs, Venczel Patrik állhattak.

 

Füssy Angéla

További cikkek

Két vállon a címvédő!
Két vállon a címvédő!
A Telekom Veszprém imponáló magabiztossággal, kilenc góllal verte a címvédő Vardar Szkopjét a Bajnokok Ligája szombati csoportrangadóján.
Büszke lehet Gulyás Péter tanítványaira
Büszke lehet Gulyás Péter tanítványaira
Hornyák Bence kimagasló teljesítményének is hála tizenhárom gólos diadalt aratott a Telekom Veszprém U21 a Rév TSC felett pénteken este a férfi kézilabda NB I/B Nyugati csoportjának hatodik fordulójában.
Feljutni készül a VKKFT?
Feljutni készül a VKKFT?
Erőt sugárzó, magabiztos győzelmet aratott pénteken este a Veszprémi KKFT, amellyel a vendéglátó Budai Farkasok sem bírtak a másodosztályú kézilabda-bajnokság hatodik körében.
Ha fejben rend van, akkor lábbal sincs gond
Ha fejben rend van, akkor lábbal sincs gond
Saját magunkra és a játékunkra fogunk koncentrálni a hétvégén, ugyanúgy mint eddig is! – mutatott rá a mentális stabilitás fontosságára Pető Tamás, a VLS Veszprém vezetőedzője a Mosonmagyaróvár elleni vasárnap délutáni (14.00) bajnoki összecsapás előtt.
Megőrizné hibátlan hazai mérlegét a HOYA
Megőrizné hibátlan hazai mérlegét a HOYA
Korántsem lesz egyszerű a feladatunk, hiszen a fővárosiak vezetőedzője, Faragó Péter hihetetlen jó munkát végez – nyilatkozta klubja hivatalos honlapjának a center Völgyi Marcell, excsapata, a Vasas elleni szombati (18.00) hazai bajnoki összecsapás előtt.
2019. október 20. // Vendel névnap