Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Cselgáncs emlékverseny Veszprémben

2008. június 9. 9:55
Domonkos László Cselgáncs Emlékversenyt rendezett a Veszprémi Judo Sport Egyesület szombaton a Cholnoky Iskolában. Károlyi Gábor a klub edzője köszöntőjében hangsúlyozta, jeles eseménye ez a veszprémi sportnak, hiszen 33 éve már annak, hogy a város judo versenyt láthatott.


Az emlékversenyen részt vett a klub és a rendezvény névadója, Domonkos László özvegye és gyermekei, valamint Debreczenyi János polgármester is. köszöntője után a Kid Rock and Roll Se táncosai színesítették programot, majd elkezdődtek a versenyek, melyen Ajka, Nagyatád, Pápa, Vaszar, Nemesvámos, Balatonfüred, Zirc és természetesen Veszprém csapatainak, 98 judosa csapott össze. Első helyezést ért el: Windischmann Bence, Nagy Viktória, Takács Regő, Simon Zsolt, John Dávid, Venczel Mira, John Réka, Nagy zoltán, másodikok lettek: Otlecz Lóránt, Kékesi Péter, Hergovics Soma, Solymosi Timea, Kertai Bendegúz, Bakay Bálint, Horváth Levente, Farkas Lili, Nagy Kartal, Henn Lőrinc; a dobogó harmadik fokára  Tóth János, Nemes Boldizsár, Nemes Bendegúz, Takács Boglárka, Hajdú Balázs, Venczel Patrik állhattak.

 

Füssy Angéla
további cikkek
Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok női kézilabda-válogatott Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok A török válogatott ellen lép pályára először a társházigazda magyar női kézilabda-válogatott a november-decemberi Európa-bajnokságon. ma 14:59 A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is IKSZ A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is Teremtésvédelem. A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) így nevezi azt, amit a köznyelvben általában csak környezetvédelemnek, ugyanakkor hasonló módon közelítik meg a politikai pártnál is ezt a témát. Ennek a része volt a szerdán tartott országos szemétszedési akció, amihez a veszprémi fiatal kereszténydemokraták is csatlakoztak. ma 15:41 Ligetvári: Inkább ne lőjek gólt, de nyerjük meg a meccset! Telekom Veszprém Ligetvári: Inkább ne lőjek gólt, de nyerjük meg a meccset! A Telekom Veszprém csütörtökön este (18.45) a dán Aalborgot látja vendégül a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán. Az idény eddigi legfontosabb, sorsdöntő derbijét megelőzően Ligetvári Patrik a vehir.hu kérdésére azt nyilatkozta, a higgadtság lehet a siker kulcsa. ma 12:50 Női szandál – hogyan válasszuk ki a tökéletes szandált a nyári napokra? Női szandál – hogyan válasszuk ki a tökéletes szandált a nyári napokra? A tökéletes női szandál kiválasztása a nyári napokra egy olyan feladat, amely minden nő számára izgalmas kihívást jelenthet. A kényelem és a stílus ötvözése kulcsfontosságú, hiszen a nyári hónapokban a szandál válik a mindennapi viselet alapkövévé. Ahhoz, hogy megtaláljuk az ideális darabot, figyelembe kell venni több szempontot is. Nézzük, vajon mik ezek! Tarts velünk! ma 11:25

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.