Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
17°C
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
17°C

A Falco lett a bajnok a férfi kosárlabda NB1-ben / Ez az első aranyérem, ami csapatjátékban a legjobbak között Szombathelyre került

2008. június 6. 21:42
Idegenben tudta megszerezni történetének első bajnoki címét a Falco, miután 80:71-re győzni tudott a másik bajnoki döntős otthonában Körmenden. Az első három mérkőzésen mindkét csapat hozta a kötelezőt, és legyűrte ellenfelét hazai pályán.
A negyedik meccsen azonban egy végig fordulatos és izgalmakban bővelkedő viadalon a szombathelyi gárda megmutatta, hogy ki az idei év legjobb csapata. Várható volt, hogy Kálmánék nem akarják húzni a dolgot, már az első körmendi csatában is csak két ponttal maradtak alul ellenfelükkel szemben, míg hazai pályán a hat pontos siker mellett egy harminc pontos kiütés is jelezte: nem feltétlenül lesz öt meccses az idei döntő. Nem is lett, 3:1-es összesítéssel a Falco-Szova KC lest a 2007/2008-as év bajnoka.

A bajnokcsapat tagjai:
Vezetőedző: Szrecsko Szekulovics.
Játékosok: Arnas Kazlauskas, Jara Rubin Doyne, Pankár Tibor, Borszéki Csaba, Kálmán László, Mikalai Aliakszejev, Váradi Kornél, Papp Balázs, Will Tamás, Andrija Csirics, Feigl Imre, Szanati Mátyás, Draughan Edwin, Csiszár Dániel.
Bitera Roland
további cikkek
Hogyan tudsz elkezdeni spórolni egy saját ingatlanra 2024-ben? - Útmutató fiataloknak Hogyan tudsz elkezdeni spórolni egy saját ingatlanra 2024-ben? - Útmutató fiataloknak Legtöbbünk életében a saját ingatlan megteremtése tekinthető az egyik legnagyobb anyagi vállalásnak, ez azonban napjainkban már lakáshitel segítségével sem mindig egyszerű. Körültekintő tervezéssel azonban jelentősen megkönnyítheted a dolgodat. tegnap 21:33 Leggyakoribb meghibásodások a gázkazánban Leggyakoribb meghibásodások a gázkazánban Azokban a háztartásokban, ahol a fűtésért és a meleg vízért is gáz felel, elengedhetetlen berendezés a gázkazán. Ezeket a termékeket igen magas árfekvés jellemzi, de egy megbízható darab, rendszeres karbantartás mellett hosszú ideig szolgálja a család kényelmét. tegnap 21:27 Így választhatjuk ki a tökéletes kutyakozmetikai ollót Így választhatjuk ki a tökéletes kutyakozmetikai ollót A piacon lévő termékek széles választéka miatt nem olyan egyszerű folyamat megtalálni a legjobb minőségű ollót az állat ápolásához. Olyat kell keresni, amelyikkel kényelmes a munka, ami jól teljesít, teszi a dolgát és még az adott kutyához is passzol. tegnap 21:24 Álmodjunk nagyot! Álmodjunk nagyot! Ambiciózusnak lenni valójában jó. Persze hit, szorgalom, kitartás és alázat is kell ahhoz, hogy célt érjünk, és a támogatás sem utolsó, de ha ezek megvannak, csodás dolgokat lehet elérni. Bizonyította ezt a Victoria Art & Sport Egyesület, illetve a Csermák Antal Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek szombati balett gálája is. tegnap 15:32

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.