Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
16°C
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
16°C

Lovashintón érkeznek a kézilabdázók

2008. június 6. 14:22
Ahogy 1992-ben és 2002-ben is, úgy 2008. június 16-án, hétfőn is lesz városi ünnepség az MKB Veszprém KC Kupagyőztesek Európa Kupáját és magyar bajnoki címet nyert együttese tiszteletére. A tüzijátékkal, utcabállal színesített program az eddigiekhez hasonlóan az Óváros-téren kezdődik 18 órától.
"Lassan összeáll a teljes program, s nagyon remélem, ismét egymásra találnak a szurkolók és a csapat tagjai." - reménykedett Németh Csaba, az MKB VKC szakosztályvezetője.

"A klub történetének harmadik legsikeresebb évét zártuk, ezért  úgy gondoltuk, hogy érdemes megrendezni egy városi ünnepséget, amelyre ezrek szoktak eljönni. A műsor 18 órakor kezdődik, ahol a drukkerek újra láthatják a kivetítőn a KEK-győzelmet. Két órával később pedig terveink szerint, lovashintókkal érkeznek az Óváros-térre a játékosok, s megkezdődik az ünnepélyes program. A veszprémi önkormányzat képviselőtestületének döntése értelmében  rangos kitüntetést vehetnek át a játékosok és azok, akik a legtöbbet tették a szép sikerek eléréséért. A hivatalos program után a játékosok dedikálják elnökségi tagunk, a Polyák Sándor által készíttetett gyönyörű kiadványunkat, amely a KEK-győzelem diadalútját foglalja keretbe, parádés fotókkal. Sötétedés után tüzijátékkal és utcabállal lezárjuk az idei évet, s júliusban már az új csarnokban megkezdjük a felkészülést a következő szezonra."
Donát Tamás

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.