Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 22. Júlia, Rita
Veszprém
16°C
2024. május 22. Júlia, Rita
Veszprém
16°C

Balatonfűzfőn a vizilabda válogatott

2008. június 3. 13:24
Megkezdte a felkészülést a pekingi olimpiára a férfi vizilabda válogatott, amely Balatonfűzfőn edzőtáborozik. A Kemény-legények ebben az egy hétben fokozatos terhelés mellett hangolódnak a munkára.
- Nehéz évet zártak a klubjaikban a keret tagjai, ezért fontos, hogy újra összerázódjon a társaság - mondta Kemény Dénes szövetségi kapitány, akit folyamatosan faggattak a médiumok képviselői. - Ezután Budapesten folytatjuk a munkát, majd Szeged a következő állomás. Ebben a szakaszban már mérkőzéseket is játszunk. Előbb a szerbekkel, majd a románokkal kétszer is megmérkőzünk. Rangos torna is szerepel a programban. Az USA elleni összecsapás például már egy nagyon fontos állomás lesz a felkészülésben. Ekkor már az EB-keretet is ki kell hírdetni, amely nagyjából a Pekingbe utazók névsorát is jelenti.
Kemény Dénes arra a kérdésre, hogy mi a véleménye arról, miszerint nagyon kevés jegy jut a magyar szurkolóknak a vizilabda meccsekre az ötkarikás játékokon a következőt mondta: mi ezzel nem tudunk foglalkozni munka közben, de meggyőződésem, hogy ahogy Sydneyben és Athénben ,úgy Pekingben is megtalálnak majd a magyar szurkolók bennünket az uszodákban, hiszen az előbb említett két döntőben is tízezrek szurkoltak értünk a lelátón.
A magyar vizilabda válogatottra a riválisok fenik a fogukat, hiszen mindenki az aranyérmest akarja legyőzni. Tudják ezt a magyar pólosok is, akik ennek ellenére triplázásra készülnek.
Donát Tamás

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.