Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
15°C
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
15°C

Kiemelkedő volt a férfi kosarasok teljesítménye

2008. június 3. 12:00 // Forrás: Kintli Tímea
A Veszprémi Egyetemi Sport Club a 2007/2008-as idényben 14 szakosztályt indított. A csapatok teljesítményéről a Pannon Egyetem Testnevelés tanszék tanszékvezetője, Bácskai Sándor nyilatkozott.
- Mely sportág teljesítménye volt a legkiemelkedőbb?
- Az idén a legkiemelkedőbb teljesítményt az NBI. B osztályában szereplő férfi kosárlabdacsapat, valamint a megyei  bajnokságban induló férfi kézilabdacsapat nyújtotta. A kosarasoknál nem sokon múlott a felsőbb, "A" osztályba jutás, de végül ezüstérmet szereztek. A kézisek viszont megnyerték a bajnokságot, így a következő szezont már másodosztályban kezdhetik. A többi csapat az elvárásoknak megfelelően teljesített. Az NBI-es női röplabdacsapat egy helyet előre lépett a tavalyi 11. helyhez képest, idén 10.-ként végzett. A floorballosok is teljesítették az elvárt szintet, ami az OB II-ben maradás volt. Az egyesület fő célja, hogy az egyetemisták itt tanulásuk alatt minőségi szinten tudjanak sportolni. Idén immáron a 10., jubileumi regattára került sor a Pannon Egyetem két kampusza között. Az evezős versenyt az Oxford-Cambridge viadal mintájára indítottuk. Az idei eredmény (négy kategóriában) (Keszthely-Veszprém) 0:4.
- Jövőre mire lehet számítani?
- A következő idényben remélhetőleg a kosárlabdásoknak sikerül a felsőbb osztályba kerülés, a kézisek az NB II-ben maradás, valamint a női röplabdásoknak a 7-10. hely megszerzése.
Kintli Tímea

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.