Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 15. Henrik
Veszprém
29°C
2024. július 15. Henrik
Veszprém
29°C

Június 23-án ismét több ezren találkozhatunk a veszprémvölgyi terített asztaloknál!

2024. június 13. 11:37 // Forrás: VEB 2023
Idén is jön a Hosszúasztal Piknik: a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program a tavalyi év sikere után idén is megszervezi Magyarország legnagyobb közösségi piknikjét.

A Veszprémvölgy árnyas fái között ezúttal is egy másfél kilométeren hosszan kanyargó asztalsor várja mindazokat, akik szívesen töltenének el egy szép nyári délutánt klasszikus piknikhangulatban, sok ezer ember társaságában finom ételekkel és jó italokkal. A Hosszúasztal Piknik mindenkinek szól: legyen szó gyerekekről, idősekről, baráti társaságokról, párokról, vagy céges csapatokról (sőt a házi kedvencek is jöhetnek, hiszen ez egy állatbarát esemény).  Az eseménnyel azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy összehozzuk az embereket, miközben lehetőség nyílik arra is, hogy megismerkedhessünk a Bakony-Balaton régióra jellemző ízekkel.

 

Ahogyan 2023-ban, úgy idén is biztosítjuk az egyenként négy-hat fős, abrosszal felterített asztalokat, de ezen túl minden résztvevő maga dönti el, milyen finomságokkal és díszekkel pakolja tele azokat. Az igazán lelkes díszítők és kukták pedig akár meg is mérettethetik magukat, ugyanis idén is meghirdetjük a Terített Asztal Szépségversenyt és a Régiós Ízek Versenyét, amelyek győztesei különböző, értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. 

Az ínycsiklandó ételek és italok sokasága mellett ezúttal is zsonglőrök, bűvészek, mutatványosok és zenészek fokozzák majd a hangulatot, emellett pedig italárus pont is elérhető lesz a helyszínen. 

A piknikre június 23-án, vasárnap délután 3 és este 6 óra között várunk minden kikapcsolódni vágyót. A számozott asztaloknál érkezési sorrendben lehet majd helyet foglalni és fontos, hogy a nagy érdeklődés miatt előzetesen, június 14-ig mindenképpen regisztrálni kell egy online kérdőív kitöltésével. Ha egész asztalokat szeretnénk foglalni, akkor érdemes minimum négy vagy több embert regisztrálni, de természetesen az egy- vagy kétszemélyes regisztrációkat is nagy örömmel várják az igazi közösségi piknik élmény jegyében.  

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.