Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
15°C
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
15°C

Pásztor István után Kis Ákos is Füreden / Újabb volt veszprémi válogatottal erősít a BKC

2008. május 29. 18:26
Burka Tibor szakosztály-igazgató érdeklődésünkre megerősítette, hogy – bár a hivatalos bejelentés még hátravan – a következő szezontól Kis Ákos is a Balaton-parti klubot erősíti. Pásztor István szerződtetése után tehát ismét rutinos játékossal erősödik Velky Mihály együttese.

Pásztor István az idei szezonban kevesebb játéklehetőséget kapott Veszprémben Mocsai Lajos vezetőedzőtől, hiszen a kiváló tréner a mérkőzések zömére oldalanként csak egy szélsőt nevezett. Mindenki Pásztor Pistája 36 évesen azonban még játszani szeretne, s mivel a BKC-nál tárt karokkal fogadták, létrejött a megállapodás. Pásztor páratlan eredménysorozattal büszkélkedhet: tizenkétszeres magyar bajnok, tizenkétszeres Magyar Kupa-győztes, KEK-győztes, BL-döntős, a nemzeti csapat színeiben 215 alkalommal léphetett pályára, játszott két olimpián és tagja volt a Világ- és Európa-válogatottnak is.

Hétévnyi spanyolországi légióskodás után hazatér, s szintén Balatonfüreden folytatja pályafutását a sokszoros válogatott kiváló balátlövő, védekező specialista Kis Ákos. A két rutinos játékos - tapasztalta révén - komoly erősítést jelenthet a remek szezont produkáló, első NBI-es idényében tizedik helyen végző Balatonfüredi KC-nak.

Mellettük Frey János, Kovács György és a Horváth testvérek, Szilárd és Roland is Füreden szerepelhetnek a következő idénytől, valamint az idén kiválóan teljesítő Tombor Csaba és Mohácsi Árpád is a BKC sikereiért dolgozhat a továbbiakban.

A távozók kiléte még bizonytalan, a vezetőség jelenleg is tárgyal több lejárt szerződésű játékos kontraktusának meghosszabbításáról.

Zatkalik Dávid

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.