Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 27. Olga
Veszprém
20°C
2024. július 27. Olga
Veszprém
20°C

Varga Barnabás idén is duplázott a RangAdó díjátadón

2024. május 21. 22:08 // Forrás: MTI
Egymás után másodszor Varga Barnabás, a Ferencváros magyar válogatott csatára és az élvonalbeli bajnokság gólkirálya lett a szezon legjobb játékosa a RangAdó díjátadón, amelyen a labdarúgó OTP Bank Liga vasárnap zárult idényének legjobbjait részesítették elismerésben.

Az M4 Sporton kedden vetített műsorban - Varga mellett - díjazták a legjobb vezetőedzőt is, aki a Paksi FC-t kupagyőzelemre és bajnoki ezüstéremre vezető Bognár György lett, a tréner Marco Rossi szövetségi kapitánytól vette át az elismerést.

A szezon felfedezettje Vajda Botond, a Debreceni VSC játékosa, a legjobb játékvezető pedig Bognár Tamás lett. Előbbi Dzsudzsák Balázs magyar válogatottsági rekordertől, egyben a debreceniek csapatkapitányától vette át a díjat. A bajnokság legsportszerűbb csapatának járó elismerést az MTK Budapest kapta. A legszebb gólt Jurek Gábor, a Diósgyőr játékosa szerezte márciusban a Paks ellen.

Varga Barnabás, az FTC (k), valamint Tamás Krisztián (b) és Daviti Kobouri, az Újpest játékosai az OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Ferencvárosi TC-Újpest FC mérkőzésen a Groupama Arénában 2024. május 19-én. MTI/Koszticsák SzilárdVarga Barnabás, az FTC (k), valamint Tamás Krisztián (b) és Daviti Kobouri, az Újpest játékosai az OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Ferencvárosi TC-Újpest FC mérkőzésen a Groupama Arénában 2024. május 19-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Az évad felfedezettjéről, legjobb edzőjéről és játékosáról mind a 12 élvonalbeli együttes csapatkapitánya, vezetőedzője, illetve legidősebb és legfiatalabb játékosa szavazott. A legszebb gólról közönségszavazás döntött az m4sport.hu portálon.

A díjazottak:

a legjobb játékos: Varga Barnabás (Ferencvárosi TC)
az NB I felfedezettje: Vajda Botond (Debreceni VSC)
a legjobb edző: Bognár György (Paksi FC)
gólkirály: Varga Barnabás (Ferencvárosi TC, 20 gól)
a legszebb gól: Jurek Gábor (Diósgyőri VTK, a Paksi FC ellen)
a legjobb játékvezető: Bognár Tamás
a legsportszerűbb csapat: MTK Budapest

vehir.hu
további cikkek
Kl-selejtező: háromgólos előnnyel utazhat Ciprusra a Paks ország-világ Kl-selejtező: háromgólos előnnyel utazhat Ciprusra a Paks A Paks háromgólos győzelmet aratott ciprusi vendége, az AEK Larnaca felett csütörtökön a labdarúgó Konferencia-liga selejtező második fordulójának első mérkőzésén. 2024. július 25. 22:30 Kl-selejtező: a Fehérvár hátrányból fordítva nyert Azerbajdzsánban ország-világ Kl-selejtező: a Fehérvár hátrányból fordítva nyert Azerbajdzsánban A Fehérvár hátrányból fordítva 2-1-re győzött csütörtökön az azeri Szumgajit vendégeként a labdarúgó Konferencia-liga selejtező második fordulójának első mérkőzésén. 2024. július 25. 21:31 Indul a futballbajnokság Erről jut eszembe… Indul a futballbajnokság A németországi Európa-bajnokság idején minden a labdarúgásról szólt. Most a legnépszerűbb hazai sportág egy rövid időre háttérbe húzódik, és azok figyelmének fókuszába is az olimpia kerül, akik utoljára az előző ötkarikás nyári játékokon néztek vívó, kajak-kenu vagy úszóversenyt – Darcsi István jegyzete. 2024. július 23. 9:20 Utolsó edzőmérkőzését is lejátszotta a Practical VSC Practical VSC Utolsó edzőmérkőzését is lejátszotta a Practical VSC A házigazda Practical VSC 1-0-ra nyert a vármegyei rivális Balatonfüred ellen az elmúlt hétvégén rendezett utolsó nyári felkészülési mérkőzésen. A felek a bajnokság első fordulójában is találkoznak majd július 28-án Füreden, pontos kezdés a napokban várható. 2024. július 22. 11:45

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.