Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
14°C
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
14°C

Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem

2024. április 25. 14:09
A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen.

Öt fordulóval a bajnokság vége előtt tovább fokozódik az izgalom a Veszprém vármegyei labdarúgó élvonalban. A Tihany (5. hely, 44 pont) a Pápával (4. hely, 51 pont) találkozik, a Fűzfő Pétre látogat. A Magyarpolány a Csetény, az Ajka pedig a Gyulafirátót ellen készül otthon tartani a pontokat. a Zirc–Devecser és a Sümeg–Szentantalfa derbi csakugyan izgalmasnak ígérkezik.

Izgalmas mérkőzések következnek (archív fénykép)Izgalmas mérkőzések következnek (archív fénykép)

VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal, a 25. forduló párosításai:

Április 27., szombat 17.00

Tihanyi FC – Pápai Perutz FC
Helyszín:
Tihanyi Sportpálya

Úrkút SK – Várpalotai BSK
Helyszín:
Úrkúti Sporttelep

Péti MTE – Fűzfői Ak
Helyszín:
Péti MTE Sporttelep

Klíma-Park Magyarpolány SE – Csetény SE
Helyszín:
Községi SE

Ajka Kristály SE – FC Gyulafirátót
Helyszín:
Ajka Kristály SE

FC Zirc – Devecser SE
Helyszín:
Zirci Sporttelep

Április 28., vasárnap 17.00

Szentantalfa NVSE – Sümeg VSE
Helyszín:
Nivegy-Völgy Sporttelep

Balatonalmádi SE – Balatonfüredi USC
Helyszín:
Balatonalmádi Sportközpont

Így állnak a csapatok:

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Az Úrkút pápai vendégjátéka a forduló rangadója vármegyei foci Az Úrkút pápai vendégjátéka a forduló rangadója Az éllovas, bajnok Úrkút a negyedik helyezett Pápához látogat a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombat esti összecsapásán. 2024. május 2. 6:02 A Pápa Tihanyban, a Fűzfő Péten izzadt meg vármegyei foci A Pápa Tihanyban, a Fűzfő Péten izzadt meg A Veszprém vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulóját rendezték az elmúlt hétvégén. A bajnokság hajrája izgalmasnak ígérkezik, hiszen az első négy helyen álló együttest továbbra is mindössze hat pont válassza el egymástól. 2024. április 29. 10:05 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.