Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem

2024. április 25. 14:09
A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen.

Öt fordulóval a bajnokság vége előtt tovább fokozódik az izgalom a Veszprém vármegyei labdarúgó élvonalban. A Tihany (5. hely, 44 pont) a Pápával (4. hely, 51 pont) találkozik, a Fűzfő Pétre látogat. A Magyarpolány a Csetény, az Ajka pedig a Gyulafirátót ellen készül otthon tartani a pontokat. a Zirc–Devecser és a Sümeg–Szentantalfa derbi csakugyan izgalmasnak ígérkezik.

Izgalmas mérkőzések következnek (archív fénykép)Izgalmas mérkőzések következnek (archív fénykép)

VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal, a 25. forduló párosításai:

Április 27., szombat 17.00

Tihanyi FC – Pápai Perutz FC
Helyszín:
Tihanyi Sportpálya

Úrkút SK – Várpalotai BSK
Helyszín:
Úrkúti Sporttelep

Péti MTE – Fűzfői Ak
Helyszín:
Péti MTE Sporttelep

Klíma-Park Magyarpolány SE – Csetény SE
Helyszín:
Községi SE

Ajka Kristály SE – FC Gyulafirátót
Helyszín:
Ajka Kristály SE

FC Zirc – Devecser SE
Helyszín:
Zirci Sporttelep

Április 28., vasárnap 17.00

Szentantalfa NVSE – Sümeg VSE
Helyszín:
Nivegy-Völgy Sporttelep

Balatonalmádi SE – Balatonfüredi USC
Helyszín:
Balatonalmádi Sportközpont

Így állnak a csapatok:

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Bajnok lehet a Balatonalmádi vármegyei foci Bajnok lehet a Balatonalmádi Rég nem látott izgalmakkal folytatódik a VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal: a hétvégi, idei utolsó előtti fordulóban akár a bajnoki cím sorsa is eldőlhet, de az esélyek életben tartása miatt több csapat sem hibázhat. Az elért eredmények függvényében az is előfordulhat, hogy az utolsó fordulóban a "bajnoki döntőt" játszik a Balatonalmádi a Balatonfűzfővel. ma 12:54 Nem hibáztak az élcsapatok vármegyei foci Nem hibáztak az élcsapatok A Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság négy bajnokesélyes csapata, az Almádi, a Fűzfő, az Úrkút és a Pápa egyaránt nyert a hétvégi fordulóban. 2024. május 19. 23:21 Kötelező feladat előtt a négy élcsapat vármegyei foci Kötelező feladat előtt a négy élcsapat A listavezető Balatonalmádi Gyulafirátótra, a második Fűzfő Szentantalfára látogat, az Úrkút a Pét, a Pápa pedig a Magyarpolány gárdáját fogadja a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában. 2024. május 16. 5:01 Egyre távolabb a címvédéstől az Úrkút vármegyei foci Egyre távolabb a címvédéstől az Úrkút A Tihany vendégeként is kikapott az Úrkút, az Almádi, a Fűzfő és a Pápa viszont egyaránt nyerni tudott – ez történt a Vehir.hu Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi, 27. fordulójában. 2024. május 13. 9:11

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.