Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Indul a jegyértékesítés a Gyárkert idei koncertjeire!

2024. április 23. 11:53 // Forrás: MTI
Nyáron újra koncertek, a magyar zenei élet kiemelkedő előadói várják a közönséget a veszprémi Gyárkert Kultúrparkban - közölték a szervezők kedden. 

Közzétette idei első fellépőit a Gyárkert. A fesztiválhelyszín weboldalán már meg is indult a jegyértékesítés – az első 48 órában azonban csak a Veszprém Kártyával rendelkezők vásárolhatnak, a nagyközönség számára 25-én 11 órakor nyit a kassza. 

A Gyárkert idei felhozatalában többek között Ákos, Beton.Hofi, Dzsúdló, Geszti Péter, a Kispál, Korda György, Majka, a Tankcsapda és Rúzsa Magdi is szerepel.

A tavaly átadott Gyárkert Kultúrpark a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa (EKF) projekt részeként egész nyáron át tartó fesztivállal várta a vendégeket, és annyira sikeres volt, hogy felmerült a közönségigény a folytatásra. A veszprémi önkormányzat ezért a közelmúltban döntött arról, hogy a volt bútorgyár helyén létrehozott helyszínen folytatódnak a nyári koncertek.     A közleményben idézték Porga Gyulát (Fidesz-KDNP), Veszprém polgármesterét, aki kiemelte: a Gyárkert Kultúrpark az EKF-év egyik legnépszerűbb eleme volt, nemcsak a városiak szerették, de a térségből is sokakat vonzott a városba. A nyár sikere megmutatta, hogy a veszprémiek mit szeretnének kezdeni valójában az egykori bútorgyár területével, ezért hosszú távon terveznek vele.

A polgármester hangsúlyozta: idén is a zenei élet élvonalából áll majd össze a program, az önkormányzati támogatásnak köszönhetően pedig a piacinál alacsonyabb árakkal kell kalkulálniuk azoknak, akik belépőjegyet vásárolnak, a Veszprém Kártyával rendelkező helyi lakosok pedig 48 órával korábban juthatnak hozzá a jegyekhez.

Az üzemeltetésre a terület vagyonkezelője, a Veszprém 2030 Kft. írt ki pályázatot, amelynek nyertese a tavalyi üzemeltető Weekend Event Kft. lett. A tájékoztatás szerint a Gyárkert Kultúrpark június 21-én Necc Partyval nyitja meg a szezont, ugyanazon a hétvégén a Quimby is érkezik. A következő hetekben a tavalyi fellépők közül Rúzsa Magdi, Beton.Hofi, a Kispál és a Borz, valamint Ákos újrázik majd, de Dzsúdló, a Punnany Massif, Korda György és Balázs Klári, Hobo, a Bëlga és a Hooligans is színpadra lép nyáron Veszprémben. A programban helyet kapnak veszprémi zenekarok is.

A jegyértékesítés a Veszprém Kártyával rendelkező helyieknek kedden indul, csütörtöktől pedig már mások is vásárolhatnak jegyeket.

vehir.hu
további cikkek
A Szentatya elismerte Bódi Mária Magdolna vértanúságát, így a boldogok sorába emeli őt A Szentatya elismerte Bódi Mária Magdolna vértanúságát, így a boldogok sorába emeli őt Ferenc pápa 2024. május 23-án a Bódi Mária Magdolna vértanúságáról szóló dekrétumot aláírásával elismerte. tegnap 11:23 A művészet hazugság, amely segít felismerni az igazságot A művészet hazugság, amely segít felismerni az igazságot Kedd délután Tündérkezek címmel nyílt kiállítása a Laczkó Dezső Pedagógus Nyugdíjas Klubnak az Agórában, az klub fennállásának ötvenedik évfordulója alkalmából. A tárlatot Herth Viktória művészettörténész nyitotta meg. 2024. május 22. 17:37 Álmodjunk nagyot! Álmodjunk nagyot! Ambiciózusnak lenni valójában jó. Persze hit, szorgalom, kitartás és alázat is kell ahhoz, hogy célt érjünk, és a támogatás sem utolsó, de ha ezek megvannak, csodás dolgokat lehet elérni. Bizonyította ezt a Victoria Art & Sport Egyesület, illetve a Csermák Antal Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek szombati balett gálája is. 2024. május 20. 15:32 Bátor döntések sorozata után most bestseller írónő Karády Anna Bátor döntések sorozata után most bestseller írónő Karády Anna Karády Anna írónő volt a Vehír közéleti sorozatának legutóbbi vendége, így néhány szerencsés olvasónk, akiket a jelentkezés során kisorsoltunk, egy kötetlen beszélgetésen vehetett részt, ahol maguk is feltehették kérdéseiket, sőt, a végén dedikált is az írónő. 2024. május 20. 16:16

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.