Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik

2024. április 18. 8:06
A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat.

Izgalomból a huszonnegyedik fordulóban sem szenvedünk hiányt: az éllovasok derbije mellett tóparti rangadóra is készülhetünk, hiszen a Balatonalmádi a Tihanyt fogadja majd.

A Pápa kötelező győzelem reményében látogat a sereghajtó Várpalota otthonába, míg a Gyulafirátót a vendég Magyarpolány ellen vetne véget sorozatos vereségeinek.

A Szentantalfa Devecserbe, az Ajka Sümegre látogat, a Csetény a Pétet, a Balatonfüredi USC pedig a Zircet fogadja majd.  Mit gondolnak, ezúttal születik meglepetésgyőzelem?

A Fűzfő átveheti a vezetést a bajnokságban (archív fénykép)A Fűzfő átveheti a vezetést a bajnokságban (archív fénykép)

VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal, a 24. forduló párosításai:

Április 20., szombat, 17.00

Balatonfűzfő – Úrkút
Helyszín:
Balatonfűzfői Városi Stadion

Várpalota – Pápa
Helyszín:
Várpalotai Bányász Sporttelep

Devecser – Szentantalfa
Helyszín:
Devecser SE Sporttelep

Sümeg – Ajka
Helyszín:
Sümeg VSE

Április 21., vasárnap, 17.00

Balatonalmádi – Tihany
Helyszín:
Balatonalmádi Sportközpont

Gyulafirátót – Magyarpolány
Helyszín:
Gyulafirátót SE

Csetény – Pét
Helyszín:
Csetényi Sporttelep

Balatonfüredi USC – Zirc
Helyszín:
Balatonarácsi UP-központ

Így állnak a csapatok:

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Bajnok lehet a Balatonalmádi vármegyei foci Bajnok lehet a Balatonalmádi Rég nem látott izgalmakkal folytatódik a VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal: a hétvégi, idei utolsó előtti fordulóban akár a bajnoki cím sorsa is eldőlhet, de az esélyek életben tartása miatt több csapat sem hibázhat. Az elért eredmények függvényében az is előfordulhat, hogy az utolsó fordulóban a "bajnoki döntőt" játszik a Balatonalmádi a Balatonfűzfővel. tegnap 12:54 Nem hibáztak az élcsapatok vármegyei foci Nem hibáztak az élcsapatok A Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság négy bajnokesélyes csapata, az Almádi, a Fűzfő, az Úrkút és a Pápa egyaránt nyert a hétvégi fordulóban. 2024. május 19. 23:21 Kötelező feladat előtt a négy élcsapat vármegyei foci Kötelező feladat előtt a négy élcsapat A listavezető Balatonalmádi Gyulafirátótra, a második Fűzfő Szentantalfára látogat, az Úrkút a Pét, a Pápa pedig a Magyarpolány gárdáját fogadja a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában. 2024. május 16. 5:01 Egyre távolabb a címvédéstől az Úrkút vármegyei foci Egyre távolabb a címvédéstől az Úrkút A Tihany vendégeként is kikapott az Úrkút, az Almádi, a Fűzfő és a Pápa viszont egyaránt nyerni tudott – ez történt a Vehir.hu Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi, 27. fordulójában. 2024. május 13. 9:11

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.