Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 29. Péter
Veszprém
22°C
2024. április 29. Péter
Veszprém
22°C

Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal

2024. április 11. 9:35
A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a negyedik pozíciót elfoglaló Pápa a második Fűzfő ellen tervez három pontot szerezni.

A bajnokság huszonharmadik körében sem maradunk izgalmak nélkül: a címvédő, listavezető Úrkút immár az új játékos-edző, Boromisza Dániel irányításával kötelező győzelem reményében fogadja a Csetényt.

A Várpalota Tihanyba, a Gyulafirátót Pétre látogat, míg a Magyarpolány a Sümeg, az Ajka a Devecser ellen tartaná otthon mindhárom pontot.

A Pápa a vendég Fűzfő ellen tervez három pontot szerezni (archív fénykép)A Pápa a vendég Fűzfő ellen tervez három pontot szerezni (archív fénykép)

A harmadik helyen álló Balatonalmádi dolgát a házigazda Zirc nehezítené meg, a Szentantalfa–Balatonfüredi USC derbi pedig igencsak kétesélyesnek ígérkezik.

VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal, a 23. forduló párosításai:

Április 13., szombat, 17.00

Tihanyi FC–Várpalotai BSK
Helyszín:
Tihanyi Sportpálya

Pápai Perutz FC–Fűzfői AK
Helyszín:
Perutz Stadion

Úrkút SK–Csetény SE
Helyszín:
Úrkúti Sporttelep

Péti MTE–FC RAC
Helyszín:
Péti MTE Sporttelep

Klíma-Park Magyarpolány SE–Sümeg VSE
Helyszín:
Községi SE

Ajka Kristály SE–Devecser SE
Helyszín:
Ajka Kristály SE

FC Zirc–Balatonalmádi SE
Helyszín:
Zirci Sporttelep

Április 14., vasárnap, 17.00

Szentantalfa NVSE–Balatonfüredi USC
Helyszín
: Szentantalfa NVSE

Így állnak a csapatok:

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
A Pápa Tihanyban, a Fűzfő Péten izzadt meg vármegyei foci A Pápa Tihanyban, a Fűzfő Péten izzadt meg A Veszprém vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulóját rendezték az elmúlt hétvégén. A bajnokság hajrája izgalmasnak ígérkezik, hiszen az első négy helyen álló együttest továbbra is mindössze hat pont válassza el egymástól. ma 10:05 Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem vármegyei foci Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen. 2024. április 25. 14:09 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.