Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Legyen a szerencsések egyike, és találkozzon személyesen Gáspár Sándor színművésszel egy kötetlen kávézás keretében!

2024. április 3. 15:07
A Vehir.hu közéleti sorozatában ezúttal Gáspár Sándor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésszel lehet találkozni egy kötetlen kávézás mellett annak a néhány szerencsésnek, akiket a jelentkezés után kisorsulunk.

Annak érdekében, hogy esélye legyen április 10-én, szerdán délután személyesen találkozni Gáspár Sándorral egy veszprémi kávézóban és ott részt venni egy szűk körű kötetlen beszélgetésen az ismert színésszel, nincs más dolga, mint kitölteni az alábbi jelentkezési űrlapot.

A szerencséseket e-mail-ben és telefonon is értesítjük.

vehir.hu
további cikkek
A Szentatya elismerte Bódi Mária Magdolna vértanúságát, így a boldogok sorába emeli őt A Szentatya elismerte Bódi Mária Magdolna vértanúságát, így a boldogok sorába emeli őt Ferenc pápa 2024. május 23-án a Bódi Mária Magdolna vértanúságáról szóló dekrétumot aláírásával elismerte. ma 11:23 A művészet hazugság, amely segít felismerni az igazságot A művészet hazugság, amely segít felismerni az igazságot Kedd délután Tündérkezek címmel nyílt kiállítása a Laczkó Dezső Pedagógus Nyugdíjas Klubnak az Agórában, az klub fennállásának ötvenedik évfordulója alkalmából. A tárlatot Herth Viktória művészettörténész nyitotta meg. tegnap 17:37 Álmodjunk nagyot! Álmodjunk nagyot! Ambiciózusnak lenni valójában jó. Persze hit, szorgalom, kitartás és alázat is kell ahhoz, hogy célt érjünk, és a támogatás sem utolsó, de ha ezek megvannak, csodás dolgokat lehet elérni. Bizonyította ezt a Victoria Art & Sport Egyesület, illetve a Csermák Antal Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek szombati balett gálája is. 2024. május 20. 15:32 Bátor döntések sorozata után most bestseller írónő Karády Anna Bátor döntések sorozata után most bestseller írónő Karády Anna Karády Anna írónő volt a Vehír közéleti sorozatának legutóbbi vendége, így néhány szerencsés olvasónk, akiket a jelentkezés során kisorsoltunk, egy kötetlen beszélgetésen vehetett részt, ahol maguk is feltehették kérdéseiket, sőt, a végén dedikált is az írónő. 2024. május 20. 16:16

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.