Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Real-City és PSG-Barcelona párharc a BL-negyeddöntőben

2024. március 15. 13:16 // Forrás: MTI
A címvédő Manchester City a Real Madriddal került össze a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

A pénteki, nyoni sorsoláson eldőlt, hogy a legutóbbi győztes, valamint a 14-szeres aranyérmes madridiak párharca a spanyol fővárosban kezdődik majd, és a visszavágó lesz Angliában.

A két együttes tavaly az elődöntőben csapott össze, akkor a spanyolországi 1-1 után Manchesterben 4-0-ra nyert a későbbi győztes City.

A negyeddöntő másik slágercsatája a Paris Saint-Germain és a Barcelona mérkőzései lesznek: a két klub legutóbb a 2020/2-es BL-szezon nyolcaddöntőjében találkozott, akkor a PSG 5-2-es összesítéssel jutott tovább.

A másik két negyeddöntőben az Arsenal a Bayern Münchennel, az Atlético Madrid pedig a Borussia Dortmunddal találkozik.

A pénteki sorsoláson az is eldőlt, hogy továbbjutás esetén az elődöntőben a Real vagy a City az Arsenallal vagy a Bayernnel találkozik, míg a másik ágon az Atlético, Dortmund, Barcelona, PSG négyesből kerül majd ki a finalista.

A negyeddöntőket április 9-10-én és 16-17-én, az elődöntőket április 30-május 1., valamint május 7-8-án rendezik, míg a finálé a londoni Wembley Stadionban lesz június 1-jén.

A negyeddöntő párosítása:
Arsenal (angol)-Bayern München (német)
Atlético Madrid (spanyol)-Borussia Dortmund (német)
Real Madrid (spanyol)-Manchester City (angol)
Paris Saint-Germain (francia)-FC Barcelona (spanyol)

Az elődöntő párosítása:
Atlético Madrid (spanyol)/Borussia Dortmund (német)-Paris Saint-Germain (francia)/FC Barcelona (spanyol)
Arsenal (angol)/Bayern München (német)-Real Madrid (spanyol)/Manchester City (angol)

vehir.hu
további cikkek
Lang Ádám elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne játsszon klubjában labdarúgás Lang Ádám elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne játsszon klubjában Elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne lépjen pályára ciprusi klubcsapatában Lang Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott védője, aki március végén szenvedett lábközépcsont-repedést egy edzésen. tegnap 23:21 Párizs 2024: lesz magyar bírópáros a kézilabdázóknál Párizs 2024 Párizs 2024: lesz magyar bírópáros a kézilabdázóknál A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) döntése értelmében magyar játékvezetői páros is közreműködik majd a párizsi olimpia kézilabdatornáján. 2024. április 25. 13:39 Veszprémben harcolhatja ki a vb-szereplést a magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-válogatott Veszprémben harcolhatja ki a vb-szereplést a magyar férfi kézilabda-válogatott A magyar férfi kézilabda-válogatott ugyanazzal a kerettel szerepel májusban a Litvánia elleni világbajnoki selejtezőn, amellyel márciusban Tatabányán kijutott a párizsi olimpiára. 2024. április 24. 20:03 Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok női kézilabda-válogatott Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok A török válogatott ellen lép pályára először a társházigazda magyar női kézilabda-válogatott a november-decemberi Európa-bajnokságon. 2024. április 24. 14:59

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.