Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 1. Fülöp
Veszprém
14°C
2024. május 1. Fülöp
Veszprém
14°C

Leimeter Csaba négy gólt szerzett a Kiel ellen

2024. március 2. 23:22 // Forrás: MTI
Leimeter Csaba négy gólt szerzett a német férfi kézilabda-bajnokságban sereghajtó Balingen-Weilstetten együttesében, amely szombaton 36-29-re kikapott a THW Kiel otthonában. Fazekas Gergő és Lukács Péter két-két gólt szerzett csapata bajnokiján.

A Bundesliga honlapja szerint a válogatott kerettag jobbátlövőnek, Leimeter Csabának öt kísérlete volt a mérkőzésen, ezekből négy gólt szerzett.

Leimeter Csaba négy gólt szerzett - Fotó: HBW Balingen-Weilstetten FacebookLeimeter Csaba négy gólt szerzett - Fotó: HBW Balingen-Weilstetten Facebook

A válogatott irányító Fazekas Gergő öt lövésből kétszer volt eredményes a lengyel bajnokságban százszázalékos mérleggel listavezető Orlen Wisla Plock csapatában, amely 24-22-re győzött a Górnik Zabrze otthonában.

Az irányító Lukács Péternek három lövésből két találata volt az Elverumban, amely házigazdaként 32-25-re verte a Haldent a norvég élvonalban, és továbbra is a második helyen áll.

A svájci bajnokságban az irányító Faluvégi Rudolf a nyolcadik helyezett Wacker Thun színeiben háromból egyszer talált be a HSC Suhr Aarau ellen 27-23-ra elveszített találkozón.

A szerb élvonalban Dörnyei Borisz két lövésből egy gólt lőtt a Dinamo Pancevo együttesében, amely otthon 28-20-ra kikapott a Partizan Beogradtól. A két csapat helyet cserélt a tabellán, így a Dinamo a negyedik helyre csúszott vissza.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.