Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A Kolstad vereségével továbbjutott a Szeged

2024. február 29. 21:44 // Forrás: MTI
A norvég Kolstad HB 31-23-ra kikapott a lengyel Industria Kielce otthonában csütörtökön a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában, ezzel eldőlt, hogy a Szeged biztosan továbbjut a rájátszás első fordulójába.

A norvég bajnokcsapat és a Szeged között megmaradt a négypontos különbség az A csoport tabelláján, de már csak egy forduló van hátra, így a magyar együttes biztosan ott lesz a rájátszás első körében, amelynek tétje a negyeddöntőbe jutás.

Dean Bombac (b2), a Szeged, valamint Patrick Wiencek (b) és Hendrik Pekeler (j), a Kiel játékosai a kézilabda férfi Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában játszott OTP Bank-Pick Szeged - THW Kiel mérkőzésen a szegedi Pick Arénában 2024. február 28-án. OTP Bank-Pick Szeged - THW Kiel 27-28. MTI/Ujvári SándorDean Bombac (b2), a Szeged, valamint Patrick Wiencek (b) és Hendrik Pekeler (j), a Kiel játékosai a kézilabda férfi Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában játszott OTP Bank-Pick Szeged - THW Kiel mérkőzésen a szegedi Pick Arénában 2024. február 28-án. OTP Bank-Pick Szeged - THW Kiel 27-28. MTI/Ujvári Sándor

A hat győzelemmel, egy döntetlennel és hat vereséggel álló Szeged jövő szerdán a francia Paris Saint-Germain otthonában lép pályára, de annak a mérkőzésnek már csak az lesz a tétje a csongrádiak szempontjából, hogy a harmadik, a negyedik, az ötödik vagy a hatodik helyről jutnak-e tovább.

vehir.hu
további cikkek
Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Telekom Veszprém Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Nem csak az őrületes fordítás és az utolsó másodperces győzelem miatt marad emlékezetes a Telekom Veszprém csütörtök esti BL-negyeddöntője: a dán Aalborg elleni derbin a keretből kimaradó olimpiai bajnok francia irányító, Kentin Mahé az O-szektorból támogatta társait. 2024. április 26. 10:41 Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Erről jut eszembe… Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Egy régi sportos bölcsesség szerint a mérkőzés utolsó pillanatában kell vezetni, mert akkor az ellenfélnek már nincs ideje egyenlíteni. Mintha ennek a mondásnak az életképességét akarták volna igazolni csütörtökön este a Veszprém Arénában a házigazda Telekom játékosai, akik a dán Aalborg elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén hatgólos hátrányból feltámadva csak egyszer vezettek a hatvan perc során, a dudaszó pillanatában (32-31). 2024. április 26. 7:51 Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! Telekom Veszprém Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! A házigazda Telekom Veszprém hatgólos hátrányból felállva 32-31-re nyert a dán Aalborg Handbold ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtök esti, első felvonásán. A visszavágót jövő szerdán 18.45-kor rendezik Dániában. 2024. április 25. 20:24 Momir Ilics: egy labda dönthet a negyeddöntőben Telekom Veszprém Momir Ilics: egy labda dönthet a negyeddöntőben Momir Ilics, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője szerint egy labda dönthet a dán Aalborg HB elleni párharcban, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. 2024. április 24. 19:53

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.