Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Gödöllőn kezdtek a VEDAC gerelyhajítói

2024. február 27. 20:46 // Forrás: VEDAC
A Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) gerelyhajítói a gödöllői MATE-GEAC téli viadalon egyéni csúcsaikat megjavítva remekeltek.

A gödöllői gerelyhajító versenyen kiemelkedően szerepelt Tombor Kristóf, aki magabiztosan nyerte meg az U18-as korosztály megmérettetését. Török Krisztián tanítványa több mint három métert vert az utána következőre, és a győzelem mellett új egyéni csúcsot is ünnepelhetett. Ugyanitt Mátyás Gergő szintén megjavította eddigi legjobbját és negyedik helyen végzett.

Tombor Kristóf magabiztos teljesítménnyel nyert - Fotó: VEDACTombor Kristóf magabiztos teljesítménnyel nyert - Fotó: VEDAC

Az U16-os, serdülő korosztályban Esső Ádámért szoríthattunk, aki ugyancsak új egyéni csúcsot dobva lett ötödik. Ráadásul a korcsoportban ő volt a legjobb 2010-es versenyző, a többiek mind egy évvel idősebbek voltak. Ugyanitt Dávid Botond és Lecsek Krisztián is szerepelt, akik szintén felülírták az eddigi egyéni legjobbjukat.

Az U16-os serdülő lányoknál Gáspár Nóra volt érdekelt, aki szintén egyéni csúcsot javítva lett hatodik.

Eredmények

Férfi. U18: 1. Tombor Kristóf 62.15, 4. Mátyás Gergő 48.52. U16: 5. Esső Ádám 42.22, 10. Dávid Botond 36.77, 19. Lecsek Krisztián 26.06.
Női. U16: 6. Gáspár Nóra 27.89.

vehir.hu
további cikkek
Idén is élmezőnyben a VEDAC-osok VEDAC Idén is élmezőnyben a VEDAC-osok Remek VEDAC-os eredmények születtek a hétvégén 39. alkalommal rendezett Telekom Vivicittá futófesztiválon. tegnap 18:00 Nyolc aranyérmet szerzett az SVSE SVSE Nyolc aranyérmet szerzett az SVSE A szeszélyes április mostanában a szeles, esős, hűvös arcát mutatja, de ez sem riasztotta el a legkisebb SVSE-s atlétákat, hogy megmutassák, mire képesek: a veszprémiek az április 20-án rendezett VI. Kis Károly Emlékversenyen nyolc aranyérmet szereztek. 2024. április 23. 12:41 Negyedszer rendeztek hegyi ob-t atlétika Negyedszer rendeztek hegyi ob-t Idilli zöld környezetben, viszont annál nehezebb és küzdelmesebb pályán rendezte meg a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) és a Veszprémi Egyetemi Sport Club (VESC) közösen az idei hegyifutó félmaratoni magyar bajnokságot. 2024. április 19. 15:35 Három sportág országos bajnokságának ad otthont Veszprém vármegye Három sportág országos bajnokságának ad otthont Veszprém vármegye Veszprém vármegyében rendezik a Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Bajnokság három sportágának versenyét, így a vívásét, az atlétikáét, valamint a triatlonét, méghozzá a Pannon Egyetem, a VEDAC, a VESC, a Spirit SC és a Tapolca Vívóklub összefogásának köszönhetően. Az eseményeket beharangozó sajtótájékoztatót szerda délelőtt tartották a Pannon Köztérben. 2024. április 18. 14:40

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.