Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Házasság hete a Hit Gyülekezetében

2024. február 19. 11:52

A Házasság Hete országos rendezvénysorozat alkalmából, a Hit Gyülekezete veszprémi szervezete egész estés programot rendezett, amelynek vendégelőadói Kozma-Vízkeleti Dániel, Pénzes Zoltán és felesége Pénzes Piroska voltak.

A teltházas rendezvény és az előadók célja a tartós házastársi kapcsolat népszerűsítése, előnyeinek, örömeinek kihangsúlyozása volt. Kozma-Vízkeleti Dániel magával ragadó, humorral fűszerezett előadása után, a Pénzes házaspár a házasságon belüli szexualitás valóságára nyitottak őszinte rálátást, nem kerülve társadalmi szokásaink kényes kérdéseit sem. A programot igényes irodalmi és zenés produkció tették hangulatossá és teljessé.

vehir.hu
további cikkek
A házasság nem egy pont, hanem folyamatos lépkedés Házasság hete A házasság nem egy pont, hanem folyamatos lépkedés „És boldogan éltek, míg meg nem haltak...” – hangzik el a mese végén, pedig a valóságban ritkán így zajlanak a házasságok. Néha vannak nehéz pillanatok benne, de ha jól csináljuk, ezek nem töréspontok lesznek, hanem lehetőségek a fejlődésre. Erre világít rá az idei Házasság hete rendezvénysorozat is február 11–18. között. 2024. február 8. 17:03 Hatvan éve házasok: a randevú, ami soha nem ért véget Hatvan éve házasok: a randevú, ami soha nem ért véget Kedd este díszes vacsorával ünnepeltek azok a párok, akik hatvan évvel ezelőtt mondták ki a boldogító igent. A Betekints Hotel remek helyszínt kínált az ünneplő pároknak, ahol a polgármester köszöntötte őket.   2023. október 6. 11:15 A hosszú házasságért folyamatosan tenni kell A hosszú házasságért folyamatosan tenni kell Harmadszor rendeztek beszélgetős estet Szólj be a papnak! mottóval a Hangvillában csütörtökön, a házasság hetéhez kapcsolódóan. 2022. február 19. 4:00 Rajzaikon keresztül meséltek a gyerekek a családjukról Rajzaikon keresztül meséltek a gyerekek a családjukról Lezárult a Házasság Hete rendezvénysorozat keretében meghirdetett rajzpályázat, amire idén rekordszámú, 250 pályamű érkezett óvodás és alsó tagozatos gyermekektől. Az ünnepélyes díjátadót péntek délelőtt tartották a Városházán. 2022. február 18. 15:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.