Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Pető Tamás lehet az Újpest vezetőedzője?

2024. február 8. 16:51
A Nemzeti Sport információ szerint az újpesti klubvezetőségnek a Practical VSC vezetőedzőjét is beajánlották. Megkerestük Pető Tamást, aki őszintén beszélt a kialakult helyzetről.

Csütörtökön délután menesztették a labdarúgó élvonalban szereplő Újpest FC szerb vezetőedzőjét, Nebojsa Vignjevicset. A Nemzeti Sport információ szerint a vezetőségnek beajánlották a veszprémi Practical VSC-t irányító, az Újpest színeiben korábban játékosként bizonyító Pető Tamást, de az első számú jelölt Mészöly Géza a vezetőedzői posztra.

Pető Tamás: Nem gondolom, hogy végül én leszek majd a megmentő! (archív fénykép)Pető Tamás: Nem gondolom, hogy végül én leszek majd a megmentő! (archív fénykép)

Portálunk megkereste Pető Tamást, aki úgy fogalmazott, hatalmas megtiszteltetés számára, hogy az elvégzett munkáját látva felmerülhetett a neve a magyar futballtörténelem ikonikus csapatánál.

Az, hogy a kiszemelt edzők között, a szűk elitben felmerült a nevem egyúttal öröm és megtiszteltetés. Az edzői pályafutásom kezdete óta mindig, minden körülmények között arra törekedtem, hogy a lehetőségekhez képest a maximumot tudjam kihozni az adott klubból. Konkrét megkeresés nem érkezett a részemre Újpestről, ezért nem gondolom, hogy végül én leszek majd a megmentő. Ettől függetlenül szívből remélem, hogy a lilák teljesítménye hamarosan régmúlt időket idézhet majd.

A Practical VSC vezetőedzője hozzátette, továbbra is minden energiájával arra összpontosít, hogy a veszprémi labdarúgócsapat megvédhesse bajnoki címét az NB III-ban, majd ezt követően kiharcolja a másodosztályú tagságot is.

Frissítés:

Az Újpest FC bejelentette, hogy Mészöly Géza vezeti a továbbiakban a csapatot.

Simon Dani
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.