Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Sípmester Fesztivállal indul az év Veszprémben

2024. január 4. 8:44
Az előttünk álló hétvégén Veszprém biztosít otthont a XVII. Sípmester Fesztiválnak, amelynek keretein belül négyszáz labdarúgó-játékvezető mérheti össze tudását a játéktéren. A mérkőzéseket a Március 15. utcai sportcsarnokban és a Vetési Albert Gimnáziumban rendezik, az esemény ingyenesen látogatható.

A komoly hagyományoknak örvendő tornát idén a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Veszprém Vármegyei Igazgatósága és a Veszprém Vármegyei Játékvezetői Bizottság rendezi. Finta Péter, a szervezet helyi vezetője megkeresésünkre elmondta, nagy öröm számukra, hogy vendégül láthatják hazánk játékvezetőit a királynék városában.

A sípmesterség nem csak egy szakma, sokkalta inkább életérzés a labdarúgás szolgálatában. Keserédes hivatás, amely amennyi szépséget, annyi küzdelmet is takar magában. Megannyi emléket, baráti kapcsolatokat és felhőtlen kikapcsolódást kívánunk a játékvezetőknek. Győzzön a legjobb!

– hangsúlyozta Finta.

Sípmester Fesztivált rendeznek Veszprémben (fotó: illusztráció)Sípmester Fesztivált rendeznek Veszprémben (fotó: illusztráció)

A 19 vármegye és Budapest játékvezető-válogatottja szombaton négy darab ötcsapatos csoportban kezdi meg a küzdelmeket, majd másnap a helyosztó mérkőzések következnek. A csoportból az első két alakulat jut tovább az egyenes kieséses szakaszba.

Szombaton 8.00 órától kezdődnek a mérkőzések, míg vasárnap 9.00 órakor indul útnak a labda. A mérkőzések párhuzamosan két pályán zajlanak: a Március 15. utcai sportcsarnokban és a Vetési Albert Gimnáziumban.

Vasárnap 13.30-tól rendezik a bronzmeccset, 15 órakor pedig a fináléval zárul az esemény; ezt megelőzően 14 órakor gálamérkőzés keretében összecsap a Veszprém Vármegyei Igazgatóság együttese az MLSZ SE csapatával.

A rendezvény összes mérkőzése ingyenesen látogatható.

vehir.hu
további cikkek
Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem vármegyei foci Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen. 2024. április 25. 14:09 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.