Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
17°C
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
17°C

Egyre gyakrabban tűnik fel Istenes Bence Veszprémben

2023. december 21. 10:49
Legutóbb Mikulás-jelmezben szaloncukrot osztogatott a Kossuth utcán az ismert műsorvezető. De vajon miért?

A különböző bulvárportálok már többször cikkeztek arról, hogy Istenes Bence és szintén a celebvilágból ismert felesége, Csobot Adél a Balaton-felvidéken vettek egy régi házat, ahol a felújítás után szeretnének letelepedni.

Habár azt egyszer sem árulták el, hogy melyik településen van pontosan ez a ház, valószínűleg nem lehet messze Veszprémtől, hiszen a két híresség rendszeresen feltűnik a megyeszékhelyen, legtöbbször csak civilben az utcán, boltokban, vagy éppen egy belvárosi kávézóban.

Legutóbb viszont másképpen lehetett összefutni Istenes Bencével azoknak, akik éppen jókor sétáltak a Kossuth utcán. A műsorvezető Mikulás-jelmezt öltött, hogy aztán így osztogasson szaloncukrot a járókelőknek.

Hogy miért is tett így, az a közösségi médiában közzétett videójából kiderül, amit jól hallhatóan felesége készített és kiderül belőle, hogy kettejük közt volt egy verseny, amit az egyik ismert barkácsáruház szervezett a közelmúltban. A kihívást végül az énekesnő nyerte meg, Bencének pedig vállalnia kellett a vereséggel járó feladatot.

Ez nem volt más, mint piros nadrágban, sapkában, kabátban, műszakállal az arcán kimenni a sétálóutcára és édességet osztogatni az embereknek.

A videóból az is kiderül, bármennyire próbálta elfedni kilétét a műsorvezető, így is sokan felismerték és összeálltak vele egy közös képre.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.