Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Elhunyt Bakody József, a Petőfi színház művésze

2023. december 13. 13:34 // Forrás: Veszprémi Petőfi Színház
Bakody József Aase-díjas színművész életének 86. évében az égi társulathoz költözött. 

A színész halálhírét a Veszprémi Petőfi Színház jelentette be honlapján, ahol így emlékeznek meg a népszerű művészről:

Jóska bácsi az évtizedek során eggyé vált színházunkkal, megszámlálhatatlan színházi és számos filmszerep jegyzi nevét. Humorával mindig vidámságot hozott a társulatba. A közelmúltban is gyakran részt vett közösségi eseményeinken, ünnepeinken, az idei évben velünk forgatott Petőfi Sándor: Nem megyek én innen sehova című vers alapján készült klipünkben is. Utolsó színpadi szerepe 2015-ben volt, Molnár Ferenc: Liliom című előadásában… mi ezzel a szép emlékkel búcsúzunk tőled!  Isten veled, Jóska bácsi! Emléked örökké őrizzük!

Bakody József színművészt a társulat örökös tagját a Veszprémi Petőfi Színház saját halottjának tekinti, búcsúztatásának időpontjáról a későbbiekben adnak tájékoztatást.

vehir.hu
további cikkek
VII. Lélektől-lélekig Színház Gyógyító Erejének Fesztiválja áprilisban Veszprémben! Petőfi Színház VII. Lélektől-lélekig Színház Gyógyító Erejének Fesztiválja áprilisban Veszprémben! 2024. április 19-20-21. között hetedik alkalommal várja az érdeklődő közönséget a Veszprémi Petőfi Színházban a szíveket, lelkeket feltöltő, aktuális problémákat a színház- és társművészetekkel feldolgozó, segítő, tükröt tartó Lélektől-lélekig Színház Gyógyító Erejének Fesztiválja. 2024. április 10. 11:22 Jászai Mari-díjat kapott Kőrösi Csaba a Veszprémi Petőfi Színház színművésze Jászai Mari-díjat kapott Kőrösi Csaba a Veszprémi Petőfi Színház színművésze A hírről a színház is beszámolt, amiben az egész társulat gratulál Kőrösi Csabának. 2024. március 14. 22:25 ''...és kívánok még nagyon sok boldog nőnapot!'' ''...és kívánok még nagyon sok boldog nőnapot!'' Zenés műsorral kedveskedett a Veszprémi Petőfi Színház a hölgyekből álló közönségének. 2024. március 9. 18:17 Fehérre meszelt falak: megmenthetők a Petőfi színház kerámiái? Fehérre meszelt falak: megmenthetők a Petőfi színház kerámiái? A Petőfi színház nyolcvanas évekbeli felújításáról szólt volna a Magyar Művészeti Akadémia szerdai eseménye, azonban csakhamar az előttünk álló rekonstrukcióra terelődött a szó. A tervek ellen több művész is felszólalt a lakossági fórummá avanzsált beszélgetős esten. 2024. január 19. 11:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.