Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A naptári év utolsó fordulója következik a vármegyei pontvadászatban

2023. november 23. 10:11
A Balatonalmádi, de akár a Pápa is beérheti a listavezető Úrkútat a VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi, idei utolsó fordulójában.

A naptári év utolsó, tizenhatodik körét rendezik meg hétvégén vármegyénk I. osztályú labdarúgó-bajnokságában. A pontvadászat továbbra is kiélezett: a listavezető Úrkút csupán három ponttal előzi meg az azonos egységgel álló Balatonalmádi és Pápa együttesét.

Az Úrkút ahhoz a Szentantalfához látogat, amely az elmúlt körökben több jó erőt képviselő csapattól is fontos pontokat csalt ki: a Pápával 2-2-t játszott, míg a Fűzfőt 7-2-re múlta felül az antalfai alakulat.

Izgalmas fordulóval zárul a bajnokság őszi felvonása (archív fénykép)Izgalmas fordulóval zárul a bajnokság őszi felvonása (archív fénykép)

A Balatonalmádi a sereghajtó Várpalotát fogadja, míg a Pápa Zircre látogat; matematikailag az is előfordulhat, hogy három csapat azonos pontszámmal várhatja a sorozat tavaszi szezonját.

A Tihany Magyarpolányba, az Ajka Pétre, a Devecser Cseténybe látogat, míg a Sümeg a Gyulafirátótot, a Balatonfüred pedig tóparti riválisát, a Fűzfőt látja majd vendégül.

VEHIR.HU labdarúgó élvonal, a 16. forduló párosítása:

November 25., szombat 13.30

Tihany – Magyarpolány
Helyszín:
Tihanyi Sportpálya

Ajka – Pét
Helyszín:
Ajka Kristály SE

Zirc – Pápa
Helyszín:
Zirci Sporttelep

Devecser – Csetény
Helyszín:
Devecser SE Sporttelep

Sümeg – Gyulafirátót
Helyszín:
Sümeg VSE

Balatonfüred – Fűzfő
Helyszín:
VFC USE Sporttelep

November 26., vasárnap 13.30

Szentantalfa – Úrkút
Helyszín:
Szentantafa Nivegy-Völgy Sporttelep

Balatonalmádi – Várpalota
Helyszín:
Balatonalmádi Sportközpont

Így állnak a csapatok:

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Új bajnokot avattak a Sípmester Fesztiválon Sípmester Fesztivál Új bajnokot avattak a Sípmester Fesztiválon Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye labdarúgó játékvezető-válogatottja története során először hódította el a Sípmester Fesztivál trófeáját, miután a vasárnap délutáni döntőben 1-0-ra felülmúlta Bács-Kiskun vármegye csapatát. A rendezvény remek hangulatban zajlott, sokáig fogják emlegetni. 2024. január 8. 13:28 Sípmester Fesztivállal indul az év Veszprémben vármegyei foci Sípmester Fesztivállal indul az év Veszprémben Az előttünk álló hétvégén Veszprém biztosít otthont a XVII. Sípmester Fesztiválnak, amelynek keretein belül négyszáz labdarúgó-játékvezető mérheti össze tudását a játéktéren. A mérkőzéseket a Március 15. utcai sportcsarnokban és a Vetési Albert Gimnáziumban rendezik, az esemény ingyenesen látogatható. 2024. január 4. 8:44 Ötven éve a veszprémi labdarúgás szolgálatában Sikos László Ötven éve a veszprémi labdarúgás szolgálatában Sikos Lászlót a közelmúltban Veszprém város sportjáért-díjjal jutalmazta Porga Gyula polgármester. Láthatatlan láncszemként is definiálhatnánk a szakembert, aki szinte az egész életét a vármegyei labdarúgásnak szentelte. Megkeresésünkre elmondta, a nehéz időkben csak a labdára számíthatott. 2024. január 1. 10:06 Gyász: a mérkőzés lefújása után vesztette életét a Várpalotai BSK játékosa gyászhír Gyász: a mérkőzés lefújása után vesztette életét a Várpalotai BSK játékosa A szombati Balatonalmádi SE–Várpalotai BSK vármegye III-as bajnoki labdarúgó-mérkőzés után az öltözőben rosszul lett a vendégcsapat 55 éves játékosa, Vékony Csaba, akinek életét már nem tudták megmenteni a kiérkező mentők. 2023. november 27. 10:03

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.